KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |

Referenciák

 

SOE – Aranykongresszus

Aranykongresszus: Az év legtöbb résztvevőt vonzó hazai konferenciája.  1997-ben az Európai Szemorvos Társaság megbízásából csapatunknak lehetősége nyílt Budapesten megrendezni a kétévente esedékes nemzetközi kongresszust. Prof. Dr. Süveges Ildikó elnökletével 4500 fő vett részt a rendezvényen, melynek a korábbi Budapest Sportcsarnok adott helyet.  A sikeres lebonyolításért a rendezvényt Aranykongresszusi díjjal jutalmazták.

 

Állandó megbízóink- Évtizedes közös múlt

Számos nagy múltra visszatekintő, valamint a szakmai életben aktív és meghatározó szerepet betöltő hazai orvostársaság és csapatunk több évtizedes közös munkát tudhat maga mögött. A szakmailag és társaságilag is egyaránt sikeres rendezvények, egyöntetűen a hazai és nemzetközi résztvevők pozitív visszajelzését és kedvező megítélését váltják ki. Az alábbi társaságokkal van szerencsénk évek óta együtt dolgozni:

 

UEMO – Protokoll és diplomáciai rendezvények

Az Általános Orvosok Európai Szövetségének (UEMO) elnökségét illetve a titkárságát Magyarország vezeti a 2011-2014-es periódusban, Prof. Dr. Hajnal Ferenc elnök mandátuma alatt. Az európai Szövetség legfőbb szerve a Közgyűlés évente kétszer esedékes üléseit (tavasszal és ősszel) valamint az ehhez kapcsolódó protokolláris eseményeket rendszerint csaptunk közreműködésével készítette elő.

 

Kínai- Magyar Orvos kapcsolatok, Diplomácia

Csapatunk több éven keresztül aktívan támogatta és szavatolta a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetségének rendezvényeinek színvonalas előkészítését és lebonyolítását. A bilaterális kapcsolatok jegyében sikeres szervezője volt az első Kínai Magyar Orvosi Konferenciáknak már 2007-ben. A közel 10 éve fennálló bilaterális kapcsolat működését szervesen meghatározó kétéves munkatervek kialakításában meghatározó szerepünk volt, csak úgy mint a munkatervek összeállítását kísérő protokoll utak és találkozók megszervezésében.

 

Hypertension Summerschool

2005 szeptemberében az Európai Hypertonia Társaság megbízásából az egészségügyi szektor szereplőinek alkalma nyílt egy igazi incentive élmény megtapasztalására. A régió országaiból, országonként két kiemelkedő fiatal hypertonológus került meghívásra az egy hetes rendezvényre, Visegrádon. Az esemény szakmai színvonalát a Hypertonia meghatározó szereplőinek ( Narkiewicz, Erdine, Civkova) előadásai; a társasági programokat pedig olyan események, mint reneszánsz vacsora Esztergomban, Visegrádi Palotajátékok szavatolták.

 

EUNOS- First Update Meeting- Úttörő rendezvény

2012. április 14-15-én került megrendezésre Budapesten az Európai Neuro-Ophthalmologiai Társaság (EUNOS) Első „Update” Mesterkurzusa.  A két napos rendezvény célja a legfontosabb, szakmát érintő ismeretek, vizsgálómódszerek és terápiás lehetőségek ismertetése volt.   Ilyen jellegű rendezvényt először szervezett az európai társaság, akiknek rendszerint csak kétévente van konferenciájuk átlagosan 350 résztvevővel. Az Első „Update” Mesterkurzus a maga 220 fős résztvevői számával igen nagy sikerként lett elkönyvelve, megalapozva az „Update” Mesterkurzusok hagyományát.

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary