KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |

Vásárlói tájékoztató

Tisztelt Résztvevő!

 

Kérjük, figyelmesen olvassa végig az alábbi tájékoztatót és az ahhoz kapcsolódó tartalmakat!

 

Megrendelés

Az Expert-Quality Kft. tudományos és egyéb konferenciák, kongresszusok, rendezvények szervezésével foglalkozik, amelynek keretében eseményenként eltérő tartalmú szolgáltatásokat értékesít a résztvevők számára. A szolgáltatások lehetnek: részvételi díj, szállásköltség, fakultatív programok, és egyéb az egyes konferenciák kapcsán felmerülő szolgáltatások (ebéd, vacsora, stb.)

Az egyes eseményekre vonatkozó szolgáltatásokról Ön az adott rendezvény weboldalán tájékozódhat, ahol részletes információ áll rendelkezésére az alábbiakról:

· a szolgáltatások tartalmának részletes leírása és az azokért fizetendő díjak, költségek

· a fizetendő adók és kapcsolódó díjak;

· a fizetési módok, jelentkezési és lemondási feltételek;

· egyéb fontos információ az adott rendezvényre vonatkozóan.

 

A szolgáltatások közül Ön választja ki, hogy melyiket kívánja igénybe venni. Kérjük, hogy a jelentkezés elküldése előtt tanulmányozza át a lemondási feltételeket, mivel a konferenciára történő jelentkezés elküldésével (online regisztráció) a jelentkezési és lemondási feltételek elfogadottnak tekintendők.

 

Ajánlat elfogadása, fizetés

Amennyiben részt kíván venni a rendezvényen, bejelöli, és elfogadja a feltételeket, úgy online regisztrációs oldalunkon keresztül tud jelentkezni arra.

Személyes adatlapjának kitöltését követően kiválaszthatja azokat a szolgáltatásokat, amelyeket igénybe kíván venni, és ezt követően a rendszer a képernyőjén megjeleníti az Ön által választott részvételi díj (díjak) és egyéb szolgáltatások összegét és megnevezését, és kéri, hogy jelölje meg a kívánt fizetési módot.

Amennyiben a bankkártyás fizetési módot választja, a gomb megnyomását követően átirányítjuk Önt a K&H Bank virtuális kártyaelfogadó oldalára, ahol a fizetés közvetlenül megtörténik. Ezután Ön visszalép a regisztrációs oldalra és megtekinetheti a fizetési tranzakció részleteit, melyről e-mail-ben is értesítjük.

 

Adatvédelemi nyilatkozat

Regisztrációkor kizárólag azokat az adatokat kérjük résztvevőinktől, amelyek feltétlenül szükségesek a nyilvántartáshoz.

Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek elengedhetetlenül szükségesek a konferencia lebonyolítása szempontjából a szakmai szervező bizottság számára. Adatainak kezelésekor a hatályos magyar adatvédelmi jogszabályoknak (2011. évi CXII. törvény) megfelelően járunk el.

 

Regisztrációval kapcsolatos kérdések, észrevételek

Regisztrációval, fizetéssel kapcsolatos további kérdéseivel, észrevételeivel kérjük, forduljon irodánkhoz az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: +36 (1) 311-6687

E-mail: congress@eqcongress.hu

Bankkártyával történő fizetés

Az Expert-Quality Kft. online regisztrációs rendszeréhez a K&H Bank Zrt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által.

Bankkártyás fizetéskor (kivéve AMEX kártyák) Önt átirányítjuk a K&H Bank virtuális fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem az Expert-Quality Kft. regisztrációs felületén.

Az Expert-Quality Kft. az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Az online regisztrációs felületen az alábbi kártya típusokkal fizethet:

· Visa (dombornyomott)

· MasterCard (dombornyomott)

· MasterCard Electronic (nem dombornyomott)

· Electron (nem dombornyomott)

Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban.

Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz!

·Maestro (nem dombornyomott)

 

A K&H Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát.

Kérjük, konzultáljon a bankjával!

 

Az internetes kártyaelfogadást biztosítja a K&H Bank Zrt.

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary