KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |

Rólunk

Cégünk egyik legfontosabb törekvése, hogy a rendezvényszervezés terén nyújtott magas színvonalú szolgáltatásaival tökéletes hátteret biztosítson a nemzeti és nemzetközi kongresszusok létrejöttéhez. Szervezetünk minden tagja számára világos, hogy a rendezvényszervezés terén az üzleti és szakmai sikereket az jelenti, ha Megrendelőink rendezvényei sikeresek, és a lehető legtöbb résztvevő számára biztosítják a szakmai fejlődés, az elismerés és az élményszerzés lehetőségét.
Utazási Irodánk tevékenységének és kapcsolatrendszerének folyamatos fejlesztése által törekszünk továbbá arra, hogy az utazási ajánlatok és programok egyre szélesebb körét kínálhassuk Megrendelőink számára, mindenkor az egyedi igényekhez igazítva szolgáltatásunkat.

“Ez jellemzi 1993-ban alapított cégünket”… (jogelőd 1974-ben alakult), valamint az azóta megrendezett közel 600 kongresszust.
A Magyar Kongresszusi Iroda és a Magyar Rendezvényszervezők Országos Szövetsége tagjaként aktív és meghatározó PCO és DMC szereplőként vagyunk jelen a piacon. Úttörő mivoltunkat és szakértelmünket tükrözi a tény, hogy a magyarországi néhány első mega kongresszus rendezőjeként léptünk színre: 14. Nemzetközi Rák Kongresszus 1986, 8000 résztvevő.
Megbízói körünk középpontjában az orvosi és tudományos világ szereplői állnak. Közel 40 éves stabil fennállásunk alatt a tudományos világ más képviselői eseményeinek, illetve a diplomáciához kapcsolódó protokoll rendezvények lebonyolításának is gyakorlott szervezői vagyunk.

Értékek alapelvek

Legfontosabb alapelveink:

Megbízóinkkal szoros együttműködésben törekszünk igényeik, elvárásaik minnél teljesebb megismerésére, hogy maradéktalanul teljesíthessük azokat akár saját javaslatokkal is kisegítve.

Üzleti partnereinkkel – akiknek teljesítménye meghatározza az általunk biztosított szolgáltatások színvonalát- kölcsönösen előnyös, korrekt és hosszú távú kapcsolatok kiépítésére és fenntartására törekszünk.

Fő rendezvénytípusok

Ezen túlmenően nyitottak vagyunk a felmerülő lehetőségekre!

Cégvezetők

Dr. Szalma Bela
Dr. Szalma Béla
ügyvezető Igazgató

 

Szalma Márta
Szalma Márta
ügyvezető Igazgató

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary