KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Rehabilitációs Társaság XL. Vándorgyűlése és 2021 évi Továbbképző Tanfolyama

Kongresszus időpontja: 2021.10.07 - 2021.10.09
Kezdőoldal
Regisztráció
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÜKET, HOGY A RENDEZVÉNY KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL LÁTOGATHATÓ.

 

Kedves Kollégák!


Az elmúlt évben a coronavírus járvány miatt számos programunkat át kellett szervezni az élet sok területén. Így a Magyar Rehabilitációs Társaság is több rendezvény elhalasztására kényszerült, a 2020. évi, eredetileg Szegedre tervezett Vándorgyűlésünket pedig online formában tartottuk meg.
Reményeink szerint a 2021-es évben az elhalasztott programjainkat legalább részben pótolni tudjuk, így a Vándorgyűlésünket is sikerül személyes formában megtartani október folyamán. E sorok írásakor még sok a bizonytalanság, de eszerint készülünk. Az absztrakt beküldési határideje május vége. Júniusban értékeli a beérkezett összefoglalókat az elnökség, a visszajelzések és az esetleges javítások után, egy júliusi időpontot határoztunk meg a kedvezményes regisztrációs díj és a szállásdíj befizetésére. A tudományos főtémák kis módosítással (aktualizálással) azonosak a tavalyra tervezett szegedi kongresszusra meghatározottakkal, így akinek 2020-ban nem volt módja bemutatni a munkáját, idén ismét jelentkezhet vele. FIGYELEM! A 2020-BAN BEKÜLDÖTT, DE VÉGÜL ONLINE FORMÁBAN ELŐ NEM ADOTT ABSZTRAKTOKAT KÉRJÜK ISMÉT BEKÜLDENI! Természetesen idén is lehet a főtémákon kívüli, „egyéb” prezentációkkal is jelentkezni. Ha ebben a körben valamelyik témából több munka érkezik, azokat a Tudományos Bizottság igyekezni fog egymás mellé helyezni a programban, ezek akár teljes szekciót is kitehetnek.
A konferencia helyszíne Szeged, amely egyetemi központ, igen színes város, sok látnivalót kínál. Reméljük, hogy olyan tudományos és oktatási programot sikerül a résztvevőkkel közösen összeállítani, ami „bevonzza” a hallgatóságot az előadásokra. Mindemellett nagyon bízunk a cégek talpra állásában és részvételében is, hiszen a kiállítókra a rendezvénynek is szüksége van.
A 2021. évi Vándorgyűlés során igyekszünk bepótolni a tavaly elmaradt találkozásokat, lendületet adni a szakmai információcserének, folytatni az együttgondolkozást a hazai rehabilitáció aktuális kérdéseiről.

Budapest, 2021. február

 

Dr. Fazekas Gábor Dr. Tóth István
a Tudományos Bizottság elnöke a Magyar Rehabilitációs Társaság elnökeTámogatók:

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary