KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Rehabilitációs Társaság XLI. Vándorgyűlése - 2022. évi Továbbképző Tanfolyama

Kongresszus időpontja: 2022.09.29 - 2022.10.01
Kezdőoldal
Regisztráció
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Kedves Kollégák!

 

Ezen üdvözlő sorokat még az év elején, márciusban írjuk. A pandémia éppen csendesedőben, viszont a pár napja a szomszédból érkező háborús hírek tovább nyomasztják szorongó lelkeinket, súlyosan terhelik mindennapjainkat. Azt gondoljuk, abban bízunk, arra készülünk, hogy ősszel a 2022-es Vándorgyűlésünket járványmentes, időszakban, békés környezetben tudjuk majd megrendezni. 

Idén konferenciánkat Somogy megyébe és a Balaton partra szerveztük, így lett Siófok és a siófoki Azúr szálloda az ez évi helyszín. Itt találtuk meg a tudományos programok, illetve a társasági programok megfelelő elhelyezését. No és itt a Balaton megannyi varázsával, szépségével és lehetőségeivel.

Bevált jó szokásainkon nem módosítottunk. Továbbra is a legjobb posztereket díjazni fogjuk, a 35 év alatti tagjainknak - ha előadnak - pályázat keretében a részvételhez támogatást nyújtunk. Vándorgyűlésünk egyben továbbképző tanfolyam is, regisztrált résztvevőknek többletköltséggel ez nem jár.

Biztatok mindenkit arra, hogy az absztrakt beküldési határidőig, május 23-ig gondolja át, hogy az utóbbi időben összegyűlt tapasztalatait előadásban, vagy poszterben hogyan tudná velünk a Vándorgyűlésen megosztani. Főtémáink átölelik a rehabilitáció jelentős részét, beleértve a poszt-COVID rehabilitáció kérdéskörét is. Oktatókurzusaink témája a betegbiztonság, ill. a terhelhetőség lesz.

Helyi szervezőnek nagy örömünkre megnyertük dr. Simon Attila főorvos urat, Társaságunk vezetőségi tagját, aki a balatonfüredi Szívkórház orvosigazgatója.

 

Békés vírusmentes időszakot kívánva várjuk Önöket Siófokon! 

 

 

 

Dr. Varjú Cecília

 

Dr. Tóth István

a Tudományos Bizottság elnöke

 

a Magyar Rehabilitációs Társaság elnöke

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary