KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Gyermeknephrológiai Egyesület 2021. évi Továbbképző Kongresszusa

Kongresszus időpontja: 2021.10.01 - 2021.10.02
Regisztrációs határidő: 2023.05.23 - 2023.10.01
Absztrakt beküldési határidő: 2023.05.23 - 2023.09.03
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Absztrakt szerkesztés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÜKET, HOGY A RENDEZVÉNY KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL LÁTOGATHATÓ.

 

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Kollégák!

 

Örömmel invitálunk Mindenkit - aki a gyermeknephrologia területén dolgozik, dolgozott vagy egyáltalán érdeklődik a csecsemő-, és gyermekgyógyászat és a nephrologia e fontos határterülete iránt - Bajára, 2021. október 1-2-re, a Magyar Gyermeknephrológiai Egyesület 2021. évi Kongresszusára, a város főterén álló Bácskai Kultúrpalotába!

A Magyar Gyermeknephrológiai Szekció, majd Egyesület évi tudományos összejövetelei- több, mint 25 éve- komoly szakmai fórumot jelentenek, a fiatalok megszólalási lehetőséget kapnak és minden résztvevő számára a kollegiális, baráti kapcsolatok kialakítását, ápolását teszik lehetővé. Hagyományosan nagyszerű továbbképző referátumok, klinikai tárgyú előadások hangzanak el. Tehetséges doktorandusz kollégák és magas színvonalú diákkörös munkát végző medikusok számolnak be kutatási tevékenységükről. Őszintén reméljük, hogy ez az idén sem lesz másképp.

Tisztelt Kollégák, kedves Barátaink!

A 2020-as esztendő vírusjárványa mindannyiunk életében eddig soha nem tapasztalt nehézségeket, soha nem látott eseményeket hozott, mely kiemelten érinti az egészségügyet. És bár nem tudjuk, hogy a történet hogyan folytatódik, bízva azonban a szerencsés jövőben Mindenkit várunk 2021. október 1-2-án Bajára, ebbe a Duna bal partján fekvő egyedi, mediterrán hangulatú kisvárosba. Baja mozgalmas történettel bír, ebben árvizekkel, tűzvészekkel és járványokkal, de mindig túlélő vendégszerető magyar, bunyevác, sokác, sváb népességgel.

Találkozzunk 2021-ben is, várunk Mindenkit Bajára!

 

Prof. Dr. Reusz György

Dr.  Károly Éva PhD

elnök Bajai Szent Rókus Kórház

 

 

 

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary