KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Fül-, Orr-, Gége- és Fej-, Nyaksebész Orvosok Egyesülete Gyermek Fül-Orr-Gége Szekciójának XXIII. Vándorgyűlése

Kongresszus időpontja: 2019.04.25 - 2019.04.27
Regisztrációs határidő: 2023.01.09 - 2023.04.26
Absztrakt beküldési határidő: 2023.01.09 - 2023.03.19
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Kedves Kollégák!

Kedves Barátaink!

 

2019-ben ismét megrendezzük a Gyermek Fül-orr-gégészeti kongresszust, immár a huszonharmadik alkalommal.

A helyszín és időpont: 2019. április 25-27. Hotel Azúr, Siófok

A Magyar Fül-orr-gégész- és Fej-nyaksebész Orvosok Egyesületének egyik legrégebbi, legnagyobb hagyományokkal rendelkező szekciója, a Gyermek Fül-orr-gégészeti Szekció, melynek tavaly ünnepeltük megalakulása 40. évfordulóját. Kongresszusunkat 2017-ben Siófokon rendeztük, úgy érzem, sikerrel. A jól bevált helyszín nem változott, 2019-ben is a Hotel Azúr ad majd otthont rendezvényünknek. Nagy öröm volt számunkra, rendezők számára, hogy a szakma színe-java képviseltette magát, remélem, ezúttal sem lesz másként. Gyermekekkel szinte minden fül-orr-gégész foglalkozik, a gyermekkori fül-orr-gégészeti betegségek gyógyítása talán mindannyiunk legfontosabb, legszebb feladata.

Napjainkban a kommunikáció forradalmát éljük, és hallás, beszéd fontossága a gyermekkorban kiemelt. Az újabbnál újabb elektronikus, kommunikációt segítő, javító eszközök, a minimál invazív műtéti technikák megjelenése, fejlődése soha nem látott ütemű. Ahhoz, hogy napi munkánkban lépést tarthassunk e fejlődéssel, feltétlenül fontos, hogy megismerjük a legújabb eredményeket, tapasztalatokat. Erre kiváló alkalom a kongresszus, amikor a hivatalos formák (előadások, szimpóziumok, poszterek) mellett az informális beszélgetésekben, vitákban tanulhatunk a legtöbbet egymástól. Alkalom ez a régi barátságok megerősítésére, új barátságok, kapcsolatok szövésére, egymás jobb megismerésére.

A szervezést most is, mint korábban az Expert-Quality Kongresszusi és Utazási iroda vállalta. Korábban már bizonyították, hogy értenek a szakmájukhoz és magas színvonalon oldják meg, a sokszor igen bonyolult problémákat is. 

A rendező Heim Pál Országos Gyemekgyógyászati Intézet Fül-orr-gégészeti osztálya nevében ígérhetem, hogy mindent megteszünk azért, hogy eredményes konferenciát, kellemes napokat tölthessünk együtt tavasszal Siófokon.

 

Sok szeretettel várunk mindenkit Siófokon!

 

 

Prof. Dr. Katona Gábor

az MFOE Gyermek Fül-orr-gégészeti Szekció

és a Vándorgyűlés elnöke

 

 

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary