KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Dermatológiai Társulat XXII. Kozmetológiai Kongresszusa - Továbbképző Tanfolyam

Kongresszus időpontja: 2024.05.23 - 2024.05.25
Regisztrációs határidő: 2024.02.07 - 2024.05.16
Kezdőoldal
Regisztráció
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Kedves Kollégák!

 

2024. május 23-25. között 22. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Dermatológiai Társulat Kozmetológiai Kongresszusa. A kongresszus helyszíne Szeged városa, ami megannyi jó hangulatú és színvonalas kongresszusnak és továbbképző tanfolyamnak adott már otthont.

A konferencia fő témái az arc és egyéb régiók esztétikai kezelési lehetőségei, ezek anatómiai vonatkozásai, energia alapú terápiák, alakformálás, valamint a kommunikáció, páciens élmény, praxis menedzsment és a bőrgyógyászati/plasztikai sebészeti/esztétikai praxisban felmerülő jogi kérdések. Emellett helyet kap számos aktuális plasztikai sebészeti téma, valamint szó lesz a dermokozmetikumokról is.

A résztvevőknek alkalma nyílik workshop keretén belül megismerni a pico lézerek alkalmazási területeit, egy új, duál hullámhosszúságú vaszkuláris lézer technológiát, szkleroterápiát, ajaktöltés low vaste technikát, valamint egyéb arc- és testkezelési módszereket. Számos előadást hallhatunk aktuális kozmetológiai, esztétikai témákban a szakma neves hazai képviselőitől, valamint a több kontinensről érkező neves külföldi előadók is szinesítik a szakmai programot.

Kívánjuk, hogy a Kongresszus minden résztvevő számára sikeres és inspiráló legyen, és bízunk benne, az itt megosztott tudás és tapasztalatok új perspektívákat nyitnak meg előttünk munkánkban.

 

A konferenciát szabadon választható tanfolyam formában, 50 pontra akkreditálta a Szegedi Tudományegyetem. 

 

Reméljük, hogy a szakmai programon való részvétel mellett kellemes kikapcsolódásra is lesz alkalmuk a társasági programokon a Forrás Szállóban és a Tisza River Rendezvényhajón.

 

Örömünkre szolgál, hogy házigazdaként fogadhatjuk Önöket!

 

Szeretettel várjuk Szegeden!

 

Prof. Dr. Gyulai Rolland

 

Dr. Gaál Magdolna

A kongresszus elnöke

 

A kongresszus elnöke

 

Dr. Szabó Éva

 
 

MDT Kozmetológia szekció elnöke

 
 

Szervező bizottság tagja

 

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary