KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

ISMH Közép-Kelet Európai Balneológiai Továbbképzés - II. Hévízi Nemzetközi Gyógyiszap Tudományos Konferencia

Kongresszus időpontja: 2018.04.20 - 2018.04.21
Regisztrációs határidő: 2018.02.12 - 2018.04.13
Absztrakt beküldési határidő: 2018.02.12 - 2018.03.29
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

 

Tisztelt Kolléganők! Tisztelt Kollégák!

 

Tisztelettel meghívjuk Önöket és Önökön keresztül valamennyi érdeklődőt a II. Hévízi Nemzetközi Gyógyiszap Konferenciára és ISMH Közép-Kelet Európai Balneológiai Továbbképzésre!

Évek óta érlelődött a gondolat, hogy szervezzünk egy, a balneológiához szorosan kapcsolódó, de Hévíz adta természeti sajátságokra épülő konferenciát. A gondolatból szervezés, a szervezés után pedig megrendeztük 2017. májusában az I. Hévízi Nemzetközi Gyógyiszap Konferenciát.

 

A rendezvényre számos környező országból és Nyugat-Európából sikerült előadókat invitálni. Az előadások között társ disciplínák képviselői is megszólaltak, emelve rendezvényünk színvonalát. Szerencsénkre, 2017 júniusában, Moszkvában került megrendezésre az ISMH világkongresszusa, ahol a Hévízet megjárt külföldi vendégeink hírét vitték a csodálatos környezetben, családias, kollegiális hangulatban megrendezett kongresszusnak.

Először itt vetődött fel a gondolat, hogy rendezzük meg a második ilyen jellegű konferenciánkat. A felkéréshez, megtisztelő módon csatlakozott az ISMH szervezete is.

Az első napon (2018. április 20.) az ISMH Balneológiai Továbbképzése kerül megtartásra, a második napon (2018. április 21.) rendezzük a II. Hévízi Nemzetközi Gyógyiszap Konferenciát.

 

Tisztelt érdeklődő! Kérjük részvételével, előadásával emelje a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház által rendezett tudományos ülést!

 

                                               Dr. Kvarda Attila

                            Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary