KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Balneológiai Egyesület 2022. évi Nagygyűlése

Kongresszus időpontja: 2022.11.11 - 2022.11.13
Regisztrációs határidő: 2022.08.01 - 2022.11.07
Absztrakt beküldési határidő: 2022.08.01 - 2022.10.02
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

  Kedves Kolléganők és Kollégák!

  Kedves Barátaim!

 

  Szeretettel és nagy örömmel hívom meg Önöket a Magyar Balneológiai Egyesület ez évi kongresszusára, melyet igazán exkluzív helyen, Lakitelken, a Hungarikum Ligetben rendezünk meg.

 

  Bízom benne, hogy a korábbi évekhez hasonlóan, aktív részvételükkel idén is támogatják egyesületünket és a balneológiát.

 

  A Hungarikum Liget a magyar értékek kikötője, egy olyan egyedülálló létesítmény együttes, ahol mind a pihenés, a szórakozás, a tartalmas kikapcsolódás és a gyógyítás lehetősége adott az ide látogató         vendégek számára. Előadótermek, színvonalas szállások, rendezvényterem, sportolási lehetőségek, gyógyfürdő, élményfürdő várja az ide látogatót, így a kongresszus résztvevőit.               

A Hungarikum Liget a Lakitelki Népfőiskolával szerves egységben ápolja a kárpátmedencei hagyományokat, őrzi a magyar értékeket. Ez ihlette, hogy határon túli magyar balneológusoknak adjunk lehetőséget bemutatkozásra, és munkásságuk ismertetésére. A balneológia helyzetét Európában neves külföldi előadóktól hallhatjuk.

 

Az idei év első felére is rányomta bélyegét a COVID járvány. Ehhez kacsolódóan egy tudományos blokkban a post-COVID szindróma kezelésének hazai eredményeiről hallhatunk, melyből a gyógyfürdőink is aktívan kivették a részüket. Bízunk benne, hogy az idei kongresszusunkat már nem fogja megzavarni a COVID-járvány. 
Kerekasztal beszélgetést tervezünk a magyar fürdők helyzetről a Fürdőszövetség részvételével, és egy sport fizioterápia blokk is színesíti az idei kongresszus programját.

 

A Hungarikum Liget lehetőségeit kihasználva, a péntek esti nyitófogadásnak és a szombat esti gálavacsorának is a helyi rendezvénytermek adnak otthont.

 

A felkért előadókon kívül számítunk az Önök által bejelentett előadásokra is a fő témáinkban, és azon kívül is. Poszterszekciót idén sem tartunk. Az előadások összefoglalóit 2020. szeptember 20-ig kérjük beküldeni, így tudjuk az összefoglalókat lapunkban megjelentetni.

 

Várunk mindenkit Lakitelken, a viszontlátásig szeretettel üdvözli Önöket:

 

Dr. Nagy Katalin

A Magyar Balneológiai Egyesület elnöke

 

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary