KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

ACHD, PAH, Terhesség És Szívbetegség Vitafórum

Kongresszus időpontja: 2024.02.29 - 2024.03.01
Regisztrációs határidő: 2024.01.23 - 2024.02.27
Kezdőoldal
Regisztráció
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Kedves Kollégák,


Örömmel meghívjuk Önt az ACHD vitafórumunkra mely unikum az érintett témákat illetően a magyarországi kardiológiai kongresszusok soraiban.

 

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre ebben az egyedi formában a vitafórumunk, így a komplex felnőtt veleszületett szívbetegség mellett PAH, illetve Várandóság és szívbetegség témákkal is foglalkozunk.


Konferenciánk szeretné megszólítani mindazokat, akik várandós és felnőtt veleszületett szívbetegeket látnak el, vagy érdeklődnek a témák iránt.


Első napon a várandósság általános kardiológiai kérdéseivel foglalkozunk, kiemelten a mechanikus műbillentyűvel élő kismamák ellátásával.


Második nap a gyakori veleszületett kórképek multimodális képalkotásával, intervenciós lehetőségeivel kezdünk, majd a ccTGA, az Ebstein anomália és a Fontan típusú műtéten átesett betegek kezelésével folytatjuk, illetve eset-bemutatásokkal zárjuk tudományos rendezvényünket.


A fórumunk célja, nem utolsó sorban az ismerkedés, a szakmai kapcsolatok megteremtése, és a jövőbeni betegutak könnyítése.


Neves külföldi előadók emelik rendezvényünk színvonalát, segítségükkel szeretnénk kitekintést nyerni európai ACHD centrumok aktivitásába.


Mindenkit várunk szeretettel!

 

Dr. Ablonczy László, PhD

Dr. Nagy Zsolt, PhD

Dr. Bálint Olga Hajnalka, PhD
MKT-ACHD

MKT- ACHD

társ szervező
munkacsoport vezető

munkacsoport – titkár

 

 

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary