KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Szegedi Hypertonia Napok 2023.

Kongresszus időpontja: 2023.03.24 - 2023.03.25
Regisztrációs határidő: 2023.12.08 - 2024.03.18
Kezdőoldal
Regisztráció
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Regisztráció

Számlázás: A részvételi díj 19.000,- Ft természetbeni juttatást tartalmaz (étkezés, kávészünet).A természetbeni juttatás után fizetendő adó mindenkor a részvételi díjat kifizető felet terheli. A szervezőiroda a vonatkozó törvény szerint a számlán a részvételi díjat megbontva, közvetített étkezésként, illetve regisztrációs díjként tünteti fel.
A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 5.000.-Ft kezelési költség ellenében tudjuk! Kérjük, hogy a címzett adatait pontosan és olvashatóan legyen szíves megadni a Költségátvállaló Nyilatkozaton!

Fizetési feltételek: 
A kedvezményes regisztrációs díj abban az esetben érvényes, amennyiben az összeg határidőre megérkezik a megadott bankszámlára.
A szálloda foglalás visszaigazolására akkor kerül sor, ha a szállásdíj 2024. február 28-ig megérkezik a kongresszusi iroda számlájára. Amennyiben 2024. február 28-ig a foglalni kívánt szállás díja nem érkezik meg, a foglalást automatikusan töröljük!

Lemondás és visszafizetés: 
A lemondást írásban kell megtenni. A szállásdíj esetében a 2024. február 20-ig beérkezett lemondások esetében a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül 2.000.- Ft adminisztrációs díj levonásával. A 2024. február 20. után érkezett lemondást az opciók miatt nem áll módunkban elfogadni, a befizetett összeget nem tudjuk visszafizetni. 
Regisztrációs díj és ebéd, befizetése esetén a 2024. február 20-ig beérkező lemondás esetében a befizetett összeget 2.000.-Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza.
A 2024. február 20. után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni. 
A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. 
A megrendelő kijelenti, hogy ezen lap kitöltésével és visszaküldésével a fenti feltételeket elfogadja.A számlát a saját nevükre és az alábbi címre kérjék:

Felelősség és egyéb biztosítás:
A rendezvény részvételi és gyéb dijai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary