KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

VIII. Fehérvári Atherosclerosis Találkozó

Kongresszus időpontja: 2023.11.10 - 2023.11.11
Regisztrációs határidő: 2023.05.10 - 2023.11.08
Kezdőoldal
Regisztráció
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Regisztráció

SZÁMLÁZÁS:

A vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. A természetbeni juttatások után az adók megfizetése – minden gazdálkodó szervezet esetén – a számla kifizetőjét terhelik.
A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A  kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 4.500.- Ft kezelési költség ellenében tudjuk! Kérjük, hogy a címzett adatait pontosan legyen szíves megadni! Amennyiben szükséges, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: szalma.alex@eqcongress.hu

Számlával kapcsolatos reklamációt a számla kézhezvételét követő 8 napon belül (levél, fax, e-mail) fogad el a szervezőiroda. Határidőn túl számlát módosítani, illetve sztornózni nincs lehetőség!
Jelentkezése akkor válik véglegessé, amikor a megrendelt szolgáltatások költségei – a megadott határidőkig – beérkeznek a szervezőiroda bankszámlájára.

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

A kedvezményes regisztrációs díj abban az esetben érvényes, amennyiben az összeg határidőre megérkezik a megadott bankszámlára.

A szálloda foglalás visszaigazolására akkor kerül sor, ha a szállásdíj 2023. szeptember 22-ig megérkezik az utazási iroda számlájára. Amennyiben 2023. szeptember 22-ig a foglalni kívánt szállás díja nem érkezik meg, a foglalást automatikusan töröljük!

 

LEMONDÁS ÉS VISSZAFIZETÉS:

A lemondást írásban kell megtenni. A szállásdíj esetében a 2023. szeptember 22-ig beérkezett lemondások esetében a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül 4.000.- Ft adminisztrációs díj levonásával. A 2023. szeptember 22. után érkezett lemondást az opciók miatt nem áll módunkban elfogadni, a befizetett összeget nem tudjuk visszafizetni.

Regisztrációs díj és ebéd befizetése esetén a 2023. október 20-ig beérkező lemondás ellenében a befizetett összeget 4.000.-Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza.
A 2023. október 20. után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.

A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe.
A megrendelő kijelenti, hogy ezen lap kitöltésével és visszaküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

 

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS
A rendezvény közzétett részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

 Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary