KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Rehabilitációs Társaság XXXIX. Vándorgyűlése

Kongresszus időpontja: 2020.11.26 - 2020.11.28
Regisztrációs határidő: 2020.05.18 - 2020.11.20
Absztrakt beküldési határidő: 2020.05.18 - 2020.09.13
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Jelentkezési lap (letölthető formátum)
Prezentációk bejelentése
Regisztrációs díjak
Általános információk
A Vándorgyűlés fővédnöke, Tudományos Bizottság
Tudományos Főtémák
Technikai Információk
Szállás lehetőség
Meghívó
Költségvállalói nyilatkozat
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

 

Kedves Kollégák!

 

Ebben az évben a coronavírus járvány miatt számos tervezett programunkat át kellett szervezni az élet sok területén. Így a Magyar Rehabilitációs Társaság is több rendezvény elhalasztására kényszerült.

Az idei Vándorgyűlésünket Szegeden terveztük megtartani szeptember folyamán. Ezen sorok írásakor, májusban lett volna az absztrakt leadási határidő.

Az Elnökség úgy ítélte meg, hogy ha a szeptemberi kongresszust talán már meg is lehetne tartani, a felkészülést mindenképpen nagyon megzavarta a járvány, munkatársaink most azzal vannak elfoglalva és nem a tudományos készülődéssel. Továbbra is számos bizonytalan tényező mellett kell döntéseket hozni.

Mindezt figyelembe véve az látszik ésszerűnek, ha a szegedi Vándorgyűlést egy évvel később, 2021. őszén tartjuk, az idei évre pedig Budapesten szervezünk egy valamelyest visszafogottabb konferenciát.

Így az absztraktokat elegendő szeptember első felében beküldeni, a főváros könnyebben megközelíthető helyen van, sokak számára a szállás is egyszerűbb. A csütörtöki napon ebéd utánra tervezzük a kezdést, aznap tartanánk a Közgyűlést, amely különösen fontos esemény, mivel meg kell választani a „leendő” elnökünket. Az esti programokat is módosítottuk.

A regisztrációs díjban szereplő fogadás pénteken este lesz, csütörtök estére ezúttal szabad programot tervezünk. Mindezzel elképzelésünk szerint a résztvevők költségei is csökkenthetőek. Abban is bízunk, hogy novemberre a céges partnereink tavasszal megrendült helyzete is javul.

A 2020. évi Vándorgyűlés során igyekszünk bepótolni az idén elmaradt találkozásokat, lendületet adni a szakmai információcserének, folytatni az együttgondolkozást a hazai rehabilitáció aktuális kérdéseiről.

 

 

Budapest, 2020. május 10.

 

 

Dr. Dénes Zoltán

 

Dr. Fazekas Gábor

a Tudományos Bizottság elnöke

 

a Magyar Rehabilitációs Társaság elnöke

 

 

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary