KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Rehabilitációs Társaság XXXVIII. Vándorgyűlése

Kongresszus időpontja: 2019.10.03 - 2019.10.05
Regisztrációs határidő: 2019.03.11 - 2019.09.26
Absztrakt beküldési határidő: 2019.03.11 - 2019.06.02
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Program előzetes
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Regisztráció

Amennyiben szállásra lenne szüksége, kérjük keresse Irodánkat.

A kedvezményes regisztrációs és szállásfoglalási díj összege abban az esetben érvenyes, ha annak befizetése megtörténik a megadott határidőn belül, legkésőbb aznap éjfélig.

SZÁMLÁZÁS: a vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre.
A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 4.000.- Ft kezelési költség ellenében tudjuk! Kérjük, hogy a címzett adatait pontosan és olvashatóan legyen szíves megadni a Költségátvállaló Nyilatkozaton!

Fizetési feltételek: 
A kedvezményes regisztrációs díj abban az esetben érvényes, amennyiben az összeg határidőre megérkezik a megadott bankszámlára.
A szállodai foglalás visszaigazolására akkor kerül sor, ha a szállásdíj 2019. augusztus 30-ig megérkezik a szervező iroda számlájára. Amennyiben a határidőre a foglalni kívánt szállás díja nem érkezik meg, a foglalást automatikusan töröljük!

FIZETÉSI HATÁRIDŐK: A részvételi díj, az ebédek és a vacsora díja a számlán, ill. a visszaigazolásban megadott időpontig fizetendő.

Lemondás és visszafizetés:
A lemondást írásban kell megtenni. A szállásdíj esetében a 2019. augusztus 30-ig beérkezett lemondásoknál a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül 4.000.- Ft adminisztrációs díj levonásával. A 2019. augusztus 30. után érkezett lemondást az opciók miatt nem áll módunkban elfogadni, a befizetett összeget nem tudjuk visszafizetni.

Regisztrációs díj és ebéd, bankett befizetése esetén a 2019. szeptember 20-ig beérkező lemondás ellenében a befizetett összeget 4.000.-Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza.

Az ez után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.

A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe.

Felelősség- és egyéb biztosítás:
A vándorgyűlés közzétett részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

 Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary