KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Fiatal Nőorvosok Társasága Szakmai Továbbképző Tanfolyama és XVI. Kongresszusa

Kongresszus időpontja: 2023.03.03 - 2023.03.04
Regisztrációs határidő: 2022.12.15 - 2023.02.24
Absztrakt beküldési határidő: 2022.12.15 - 2023.02.03
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Általános Információk
Szakmai Információ
Költségvállalói nyilatkozat
Szállás
Meghívó
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Kedves Kollégák!


A Fiatal Nőorvosok Társaságának Szakmai Továbbképző Tanfolyamára és XVI. Kongresszusára készülünk az idén. Legutóbb 2020. márciusában találkoztunk. A rendezvényünk még éppen csak, hogy befejeződött, pár nappal rá a pandémia miatt a személyes megjelenésre lehetőségét adó konferenciáknak hirtelen vége szakadt, s egy nagyon nehéz időszak következett mindnyájunk életében. Az év elejétől újabb nehézségeket eredményez a közvetlen közelünkben zajló háborús konfliktus, melynek mielőbbi békés megoldódását reméljük. Bízunk benne, hogy 2023. márciusában újra nyílhatnak a Four Points by Sheraton Kecskemét**** Hotel és Konferenciaközpont kapui, hogy újra találkozhassunk. Hiszünk a baráti beszélgetésekre, régi kapcsolatok megerősítésére, új kapcsolatok létrehozására lehetőséget biztosító személyes találkozás erejében. Már tizenöt kongresszuson vagyunk túl; mindegyik kitűnő lehetőség volt a fiatal szülész-nőgyógyászoknak arra, hogy színvonalas szakmai előadások keretében számoljanak be tudományos munkásságukról, s mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez idén is így legyen.


Hagyomány, hogy nemcsak a fiatal szakorvosjelöltek és szakorvosok, hanem a tapasztaltabb generáció is minden évben szívesen ellátogat a rendezvényre, segítve ezzel a folyamatos továbbképzést.
A Kongresszus mellett a rendezvény tehát egyben Szakmai Továbbképző Tanfolyam szerepet is kap, így megköszönve a minősített előadók jelenlétét, valamint 30 továbbképzési ponttal kedvezve azoknak, akik szülészet-nőgyógyászat és nőgyógyászati daganatsebészet szakképesítésekhez továbbképzési pontokat gyűjtenek.
Az ismételten nagyszerűnek ígérkező tudományos program mellett az esti gálavacsora segíti egy fárasztó nap után a feltöltődést.
Szívből reméljük, hogy a rendezvény lehetőséget ad a továbbképzésre, a hasznos vélemény- és tapasztalatcserére, valamint szakmai, tudományos együttműködések kialakulására.


Budapest, 2022. december

 


Dr. Nagy Gyula Richárd                                                  Dr. Géczi András Mihály
         alapító elnök                                                                          elnök
Fiatal Nőorvosok Társasága                                          Fiatal Nőorvosok Társasága

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary