KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Nephrologiai Társaság Továbbképző Tanfolyama és a XXXVIII. Nagygyűlése

Kongresszus időpontja: 2023.10.26 - 2023.10.28
Regisztrációs határidő: 2023.05.23 - 2023.10.20
Absztrakt beküldési határidő: 2023.05.23 - 2023.08.20
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)
Főtámogató

Technikai információk

Az egyes szolgáltatások (étkezés, kísérő programok) a kiadott jegyek ellenében vehetők igénybe!

 

ÉTKEZÉS

Ebédet szervezetten a biztosítunk a regisztrált résztvevők részére előzetes megrendelés alapján, a végleges programban feltüntetett időpontban.

Helyszíni ebédrendeléseket nem tudunk elfogadni, kérjük előre rendelje meg ebédjét!

 

SZÁLLÁSFOGLALÁS

A szállást csak a 2023. szeptember 11-ig beérkezett megrendelés esetén tudjuk garantáltan biztosítani. Kétágyas elhelyezés esetén, kérjük a szobatárs(ak) nevét – a vele történt előzetes egyeztetést követően – feltüntetni. (Kétágyas szoba csak két fő részére igényelhető.)

A szállásigényeket a jelentkezések beérkezésének sorrendjében tudjuk kielégíteni! A határidőt követően egyéni lekérés szerint van lehetőség szállásfoglalásra.

 

SZÁMLÁZÁS

A vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre.

A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 4.500.- Ft kezelési költség ellenében tudjuk! Kérjük, hogy a címzett adatait pontosan és olvashatóan legyen szíves megadni a Költségátvállaló Nyilatkozaton!

Számlával kapcsolatos reklamációt a számla kézhezvételét követő 8 napon belül (levél, e-mail) fogad el a szervezőiroda. Határidőn túl számlát módosítani, illetve sztornózni nincs lehetőség!

Jelentkezése akkor válik véglegessé, amikor a megrendelt szolgáltatások költségei – a megadott határidőkig – beérkeznek a szervezőiroda bankszámlájára.

 

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A regisztrációkor megjelölt szolgáltatásokat megrendeljük, ezért lemondást kizárólag írásban (levél, e-mail) fogadunk el!

Szállás megrendelését 2023. szeptember 11-igregisztrációra vonatkozó megrendelését pedig 2023. október 1-ig mondhatja le térítésmentesen. A megadott időpontok utáni lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások díját a kötbéres szerződések miatt teljes mértékben meg kell fizetni, függetlenül attól, hogy a díj addig befizetésre került-e.

A megrendelt szolgáltatások költségeinek ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak.

 

SZÁLLÁS LEHETŐSÉGEK

Szállásfoglalás és a foglalt szállás díjának befizetés határideje:  2023. szeptember 11.

Ez után kizárólag lekérést követően, a kapacitások függvényében tudunk szálláshelyet biztosítani!

 

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary