KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Nephrologiai Társaság Továbbképző Tanfolyama és a XXXVIII. Nagygyűlése

Kongresszus időpontja: 2023.10.26 - 2023.10.28
Regisztrációs határidő: 2023.05.23 - 2023.10.20
Absztrakt beküldési határidő: 2023.05.23 - 2023.08.20
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)
Főtámogató

Regisztráció

A Hotel Eger&Park szálloda szállásdíja tartalmaz éjszakánként 1 büféebédet a szálloda éttermében, ital nélkül. Az on-line jelentkezésnél szükséges megadni, hogy ezt mely napon(kon) kívánja igénybe venni. Ezen felül is lehet ebédet igényelni, ennek költsége 8.200,- Ft/fő/alkalom.

SZÁMLÁZÁS: A vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 4.500.- Ft kezelési költség ellenében tudjuk! Kérjük, hogy a címzett adatait pontosan és olvashatóan legyen szíves megadni a Költségátvállaló Nyilatkozaton!

FIZETÉSI FELTÉTELEK: A kedvezményes regisztrációs díj abban az esetben érvényes, amennyiben az összeg határidőre megérkezik a megadott bankszámlára. A szállodai foglalás visszaigazolására akkor kerül sor, ha a szállásdíj 2023. szeptember 11-ig megérkezik a szervező iroda számlájára. Amennyiben 2023. szeptember 11-ig a foglalni kívánt szállás díja nem érkezik meg, a foglalást automatikusan töröljük!

LEMONDÁS ÉS VISSZAFIZETÉS: A lemondást írásban kell megtenni. A szállásdíj esetében a 2023. szeptember 11-ig beérkezett lemondásoknál a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül 4.500.- Ft adminisztrációs díj levonásával. A 2023. szeptember 11. után érkezett lemondást az opciók miatt nem áll módunkban elfogadni, a befizetett összeget nem tudjuk visszafizetni. 
Regisztrációs díj és ebéd, nyitó vacsora, bankett befizetése esetén a 2023. október 1-ig beérkező lemondás ellenében a befizetett összeget 4.500.-Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza. A 2023. október 1. után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni. 
A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. A megrendelő kijelenti, hogy ezen lap kitöltésével és visszaküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS: A kongresszus részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary