KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

MÉT - MMVBT 2022

Kongresszus időpontja: 2022.07.13 - 2022.07.16
Regisztrációs határidő: 2022.04.01 - 2022.07.06
Absztrakt beküldési határidő: 2022.04.13 - 2022.05.28
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Tisztelt Tagtársak, Kedves Kollégák!

 

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Budapesten rendezhetjük meg a MÉT LXXXIV. vándorgyűlését 2022. július 13-16. között. Minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, hogy a társaság 1931-es alapítása óta évente megrendezésre kerülő esemény a hazai élettudományi kutatói közösség egyik legnívósabb seregszemléje. Ez a hagyomány kétszer szakadt meg hosszabb időre az elmúlt 90 évben, először a II. Világháború, legutóbb pedig a Covid pandémia miatt. Reméljük, hogy e két éves kihagyás után ismét a szokásosan jó hangulatú és magas tudományos színvonalú konferencián találkozhatunk!

 

Örömteli, hogy a Magyar Mikrocirkulációs és Vaszkuláris Biológiai Társaság (MMVBT) ismét velünk együtt rendezi meg éves tudományos fórumát, valamint az, hogy a Magyar Biokémiai Egyesület és a Magyar Immunológiai Társaság önálló szimpóziummal vesz részt a konferencián.

 

A korábbi konferenciák hagyományait követve a tudományos program kialakításakor szem előtt tartjuk, hogy ez alkalommal is teret kapjon az élettani irányultságú kutatások teljes spektruma a sejt- és molekuláris élettani kutatásoktól, a kísérletes alapkutatásokon át a humán élettani vizsgálatokig. Kiemelt figyelmet szeretnénk szentelni a transzlációs orvostudományi kutatásoknak, ezáltal hangsúlyozva a betegellátásban és alapkutatásokban tevékenykedő kutatók közti eszmecsere és együttműködés fontosságát. A tudományos programot nemzetközileg elismert meghívott kutatók előadásai színesítik majd, emellett kiemelt fórumokon biztosítunk bemutatkozási lehetőséget legfiatalabb kollégáinknak.

 

A tudományos programok mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy magas színvonalú társasági- és sport-eseményekkel segítsük elő a kötetlen eszmecserét, és tegyük emlékezetessé az együtt töltött napokat.

 

Őszintén reméljük, hogy Önt is a konferencia előadójaként, résztvevőjeként láthatjuk vendégül 2022. júliusában.

 

Tagtársi üdvözlettel,

Benyó Zoltán

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary