KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Hypertonológia és Nefrológia Gyöngyszemei - VII. MATHINÉ

Kongresszus időpontja: 2023.11.25 - 2023.11.25
Regisztrációs határidő: 2023.08.16 - 2023.11.22
Absztrakt beküldési határidő: 2023.08.16 - 2023.09.30
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Regisztráció

Részvételi díj tartalma: tudományos program, program-absztrakt füzet, ebéd, kávészünet, pontszerző igazolás.

Térítésmentes részvétel tartalma: tudományos program, program-absztrakt füzet.

A részvételi díj 16.500,-Ft értékben étkezést is tartalmaz, amely természetbeni juttatásnak minősül. A természetbeni juttatás után fizetendő adó mindenkor a részvételi díjat kifizető felet terheli.

SZÁMLÁZÁS:

A vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. Ha költségeit részben vagy egészben a munkahely vagy szponzor fizeti, kérjük, hogy pontosan jelölje meg jelentkezési lapján a számlázási nevet és címet, és a költségvállaló cégszerű aláírásával küldje vissza a szervező irodának. Módosítások, lemondások miatti számlamódosítások díja a rendezvényt megelőzően 4.500.- Ft. A rendezvényt követően kizárólag a számla formai módosítása lehetséges, melynek díja 5.500.- Ft.
Módosítási kérelmét kizárólag írásban áll módunkban elfogadni.

 

LEMONDÁS ÉS VISSZAFIZETÉS:

Regisztrációs díj befizetése esetén a 2023. szeptember 30-ig beérkező lemondás ellenében a befizetett összeget 4.500.-Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza. A 2023. szeptember 30. után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni. A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. A megrendelő kijelenti, hogy ezen lap kitöltésével és visszaküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

Felelősség- és egyéb biztosítás - A rendezvény közzétett részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary