KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Hypertonológia és Nefrológia Gyöngyszemei - VIII. MATHINÉ

Kongresszus időpontja: 2024.11.16 - 2024.11.16
Regisztrációs határidő: 2024.05.16 - 2024.11.10
Absztrakt beküldési határidő: 2024.05.16 - 2024.09.30
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Meghívó
Általános Információk
Bizottságok
Részvételi díjak
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Regisztráció

Regisztráció:

Részvételi díj tartalma: tudományos program, program-absztrakt füzet, ebéd, kávészünet, pontszerző igazolás.
Térítésmentes részvétel tartalma: tudományos program, program-absztrakt füzet.

Regisztrációját és szállásfoglalását akkor tekintjük véglegesnek, ha a regisztrációs díj és a megrendelt szolgáltatások költsége bankszámlánkra beérkezik.

A kedvezményes regisztrációs díj összege abban az esetben érvenyes, ha annak befizetése megtörténik a megadott határidőn belül, legkésőbb aznap éjfélig.

 

Számlázás:

A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! Ha költségeit részben vagy egészben a munkahely vagy szponzor fizeti, kérjük, hogy a címzett adatait pontosan és olvashatóan legyen szíves megadni a Költségátvállaló Nyilatkozaton, majd a költségvállaló cégszerű aláírásával küldje vissza a szervező irodának.

A részvételi díj 17.500,-Ft értékben étkezést is tartalmaz, amely természetbeni juttatásnak minősül. A természetbeni juttatás után fizetendő adó mindenkor a részvételi díjat kifizető felet terheli.

A vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. 

Módosítások, lemondások miatti számlamódosítások díja a rendezvényt megelőzően 5.000.- Ft. A rendezvényt követően kizárólag a számla formai módosítása lehetséges, melynek díja 5.000.- Ft. Módosítási kérelmét kizárólag írásban áll módunkban elfogadni.

 

Lemondás és visszafizetés: 

Regisztrációs díj befizetése esetén a 2024. szeptember 5-ig beérkező lemondás ellenében a befizetett összeget 5.000.-Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza. A 2024. szeptember 5. után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni. A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. A megrendelő kijelenti, hogy ezen lap kitöltésével és visszaküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

 

Felelősség- és egyéb biztosítás:

A rendezvény közzétett részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary