KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Szemorvostársaság Retina Szekciójának Kongresszusa és Továbbképző Tanfolyama

Kongresszus időpontja: 2024.10.04 - 2024.10.05
Regisztrációs határidő: 2024.04.05 - 2024.09.27
Absztrakt beküldési határidő: 2024.03.27 - 2024.08.03
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Meghívó
Általános információ
Részvételi díjak, szolgáltatások
Előadás bejelentés
Szállás
Technikai informárió
Költségvállalói nyilatkozat
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Regisztráció

SZÁLLODAI ELHELYEZÉS
Szállásfoglalási határidő: 2024. szeptember 06.
(A szálloda csak ezen határidőig tudja garantálni a szobát. Ez után kizárólag lekérést követően, a kapacitások függvényében tudunk szálláshelyet biztosítani! A szoba ára tartalmazza a reggelit, büféebédet a foglalt éjszakánkénti alkalommal!)

A Hotel Azúr*****Siófok szállásdíja éjszakánként EGY büféebédet tartalmaz.

Kétágyas szoba esetén, két főnek, fejenként egy büféebédet tartalmaz éjszakánként. Az online jelentkezésnél szükséges megadni, hogy ezt mely napon kívánja igénybe venni. Ezen felül is lehet ebédet igényelni, ennek költsége 11.000,- Ft/fő/alkalom.

 

 Szobatípus Egyágyas Kétágyas
 Hotel Azúr****  45.500.- Ft 59.600.- Ft
 Hotel Azúr***** Deluxe  53.000.- Ft 68.000.- Ft
 Hotel Azúr**** lakosztály   56.500.- Ft 73.400.- Ft
 Hotel Azúr Prémium*****   57.000.- Ft 74.800.- Ft
 Hotel Azúr Prémium***** Junior Suite   68.600.- Ft 87.800.- Ft


SZÁMLÁZÁS
A részvételi díj 9.800,- Ft természetbeni juttatást tartalmaz (kávészünetek), mely a számlán megjegyzésként feltüntetésre kerül. A természetbeni juttatás után az adók megfizetése – minden gazdálkodó szervezet esetén – a számla kifizetőjét terhelik.
A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 5.000.- Ft kezelési költség ellenében tudjuk! Kérjük, hogy a címzett adatait pontosan és olvashatóan legyen szíves megadni a Költségátvállaló Nyilatkozaton!


FIZETÉSI FELTÉTELEK
A kedvezményes regisztrációs díj abban az esetben érvényes, amennyiben az összeg határidőre megérkezik a megadott bankszámlára.
A szállodai foglalás visszaigazolására akkor kerül sor, ha a szállásdíj az adott szálláshelynél megadott határidőn belül megérkezik a szervező iroda számlájára. Amennyiben a határidőre a foglalni kívánt szállás díja nem érkezik meg, a foglalást automatikusan töröljük!


FIZETÉSI HATÁRIDŐK
A részvételi díj, az ebédek és a vacsora díja a számlán, ill. a visszaigazolásban megadott időpontig fizetendő.


LEMONDÁS ÉS VISSZAFIZETÉS
A lemondást írásban kell megtenni. A szállásdíj esetében 2024. szeptember 6-ig beérkezett lemondásoknál a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül 4.500.- Ft adminisztrációs díj levonásával. Az ez után érkezett lemondást az opciók miatt nem áll módunkban elfogadni, a befizetett összeget nem tudjuk visszafizetni.
Regisztrációs díj és ebéd, befizetése esetén a 2024. szeptember 27-ig beérkező lemondásoknál a már befizetett összeget 4.500.-Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza.
Az ez után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.
A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe.


FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS
A vándorgyűlés közzétett részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary