KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Hypertonia Társaság XXIX. Továbbképző Kongresszusa

Kongresszus időpontja: 2022.09.15 - 2022.09.17
Kezdőoldal
Regisztráció
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Jelentkezés

1.      A Kongresszusra való jelentkezés (regisztráció), a szállás megrendelése elektronikus úton lehetséges. 

A honlapok elérhetősége: http://www.hypertension.hu vagy http://eqcongress.hu

Regisztrációját és szállásfoglalását akkor tekintjük véglegesnek, ha a regisztrációs díj és a megrendelt szolgáltatások költsége bankszámlánkra beérkezik.

Az On-line jelentkezésre 2022. szeptember 9-ig van lehetőség!

 

2.    Szponzorált részvétel: kizárólag a költségvállaló részéről írásban megerősített és a szervező irodának megküldött jelentkezéseket tudjuk figyelembe venni!

A költségvállalási nyilatkozatról a jelentkező köteles gondoskodni! A regisztráció, szállásigény csak a nyilatkozat beérkezése után érvényes, mindaddig nem tekinthető foglalásnak!

 

3.    A regisztráció elküldése előtt kérjük ellenőrizze tagságának érvényességét, mert a kedvezményes részvételi díjat kizárólag érvényes MHT tagok számára van lehetőségünk biztosítani.

 

4.    Természetbeni juttatások: A részvételi díj 25.000,- Ft étkezési költséget is tartalmaz (kávészünet, vacsora), amely természetbeni juttatásnak minősül. A természetbeni juttatás után fizetendő adó mindenkor a részvételi díjat kifizető felet terheli. A vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre.   

 

5.    Felelősség- és egyéb biztosítás

A kongresszus közzétett részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary