KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Dermatológiai Társulat XXI. Kozmetológiai Kongresszusa - Továbbképző Tanfolyam

Kongresszus időpontja: 2023.05.10 - 2023.06.07
Regisztrációs határidő: 2024.02.07 - 2024.05.16
Kezdőoldal
Regisztráció
Program
Programterv
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)
Szponzorok
Platina szponzor:
Arany szponzor:
Bronz szponzor:

Regisztráció

A Hotel Forrás szálloda szállásdíja tartalmaz éjszakánként 1 büféebédet a szálloda éttermében, ital nélkül. Az online jelentkezésnél szükséges megadni, hogy ezt mely napon(kon) kívánja igénybe venni. Ezen felül is lehet ebédet igényelni, ennek költsége 8.800,- Ft/fő/alkalom.

SZÁMLÁZÁS
Adathiányos számlázási rovattal megrendelését nem áll módunkban elfogadni!
A számlázási nevet, címet és e-mail címet kérjük olvashatóan és pontosan adják meg! A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 4.000.- Ft kezelési költség ellenében tudjuk!
Számlával kapcsolatos reklamációt a számla kézhezvételét követő 8 napon belül (levél, e-mail) fogad el a szervezőiroda. Határidőn túl számlát módosítani, illetve sztornózni nincs lehetőség!
Jelentkezése akkor válik véglegessé, amikor a megrendelt szolgáltatások költségei – a megadott határidőkig – beérkeznek a szervezőiroda bankszámlájára.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK
A regisztrációkor megjelölt szolgáltatásokat megrendeljük, ezért lemondást kizárólag írásban fogadunk el! 
Szállás megrendelését 2024. április 20-ig, regisztrációra vonatkozó megrendelését pedig 2024. május 6-ig mondhatja le térítésmentesen. A megadott időpontok utáni lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások díját a kötbéres szerződések miatt teljes mértékben meg kell fizetni, függetlenül attól, hogy a díj addig befizetésre került-e.
A megrendelt szolgáltatások költségeinek ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak.
A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe.
A megrendelő kijelenti, hogy ezen lap kitöltésével és visszaküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS
A kongresszus részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary