KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Gyermeknephrológiai Egyesület 2023. évi Továbbképző Kongresszusa

Kongresszus időpontja: 2023.10.06 - 2023.10.07
Regisztrációs határidő: 2023.05.23 - 2023.10.01
Absztrakt beküldési határidő: 2023.05.23 - 2023.09.03
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Absztrakt szerkesztés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Technikai információk

Az egyes szolgáltatások (étkezés, kísérő programok)

a kiadott jegyek ellenében vehetők igénybe!

 

ÉTKEZÉS 

Ebédet szervezetten a biztosítunk a regisztrált résztvevők részére a végleges programban feltüntetett időpontban.

Helyszíni vacsora rendeléseket nem tudunk elfogadni, kérjük előre rendelje meg a péntek esti vacsorát!

 

SZÁLLÁSFOGLALÁS

A szállást csak a 2023. szeptember 15-ig beérkezett megrendelés esetén tudjuk garantáltan biztosítani. Kétágyas elhelyezés esetén, kérjük a szobatárs(ak) nevét – a vele történt előzetes egyeztetést követően – feltüntetni. (Kétágyas szoba csak két fő részére igényelhető.)

A szállásigényeket a jelentkezések beérkezésének sorrendjében tudjuk kielégíteni! A határidőt követően egyéni lekérés szerint van lehetőség szállásfoglalásra.

 

SZÁMLÁZÁS

A vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre.

A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 4.500.- Ft kezelési költség ellenében tudjuk! Kérjük, hogy a címzett adatait pontosan és olvashatóan legyen szíves megadni a Költségátvállaló Nyilatkozaton!

Számlával kapcsolatos reklamációt a számla kézhezvételét követő 8 napon belül (levél, fax, e-mail) fogad el a szervezőiroda. Határidőn túl számlát módosítani, illetve sztornózni nincs lehetőség!

Jelentkezése akkor válik véglegessé, amikor a megrendelt szolgáltatások költségei – a megadott határidőkig – beérkeznek a szervezőiroda bankszámlájára.

 

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A regisztrációkor megjelölt szolgáltatásokat megrendeljük, ezért lemondást kizárólag írásban (levél, fax, e-mail) fogadunk el!

Szállás megrendelését 2023. szeptember 15-ig, regisztrációra vonatkozó megrendelését pedig 2023. szeptember 27-ig mondhatja le térítésmentesen. A megadott időpontok utáni lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások díját a kötbéres szerződések miatt teljes mértékben meg kell fizetni, függetlenül attól, hogy a díj addig befizetésre került-e.

A megrendelt szolgáltatások költségeinek ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak.

 

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary