KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Gyermeknephrológiai Egyesület 2023. évi Továbbképző Kongresszusa

Kongresszus időpontja: 2023.10.06 - 2023.10.07
Regisztrációs határidő: 2023.05.23 - 2023.10.01
Absztrakt beküldési határidő: 2023.05.23 - 2023.09.03
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Absztrakt szerkesztés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Regisztráció

SZÁMLÁZÁS:

A részvételi díj 21.000,- Ft természetbeni juttatást tartalmaz (étkezés, kávészünet), mely a számlán megjegyzésként feltüntetésre kerül. A természetbeni juttatás után az adók megfizetése – minden gazdálkodó szervezet – esetén – a számla kifizetőjét terhelik. 
A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag módosítani 4.500.-Ft kezelési költség ellenében tudjuk! Kérjük, hogy a címzett adatait pontosan legyen szíves megadni! Amennyiben szükséges, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: szalma.alex@eqcongress.hu

Számlával kapcsolatos reklamációt a számla kézhezvételét követő 8 napon belül (levél, fax, e-mail) fogad el a szervezőiroda. Határidőn túl számlát módosítani, illetve sztornózni nincs lehetőség!
Jelentkezése akkor válik véglegessé, amikor a megrendelt szolgáltatások költségei – a megadott határidőkig – beérkeznek a szervezőiroda bankszámlájára.

FIZETÉSI FELTÉTELEK: 

A kedvezményes regisztrációs díj abban az esetben érvényes, amennyiben az összeg határidőre megérkezik a megadott bankszámlára.

A szálloda foglalás visszaigazolására akkor kerül sor, ha a szállásdíj 2023. szeptember 15-ig megérkezik az szervező iroda számlájára. Amennyiben 2023. szeptember 15-ig a foglalni kívánt szállás díja nem érkezik meg, a foglalást automatikusan töröljük!

LEMONDÁS ÉS VISSZAFIZETÉS: 
A lemondást írásban kell megtenni. A szállásdíj esetében a 2023. szeptember 15-ig beérkezett lemondások esetében a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül 4.500.- Ft adminisztrációs díj levonásával. A 2023. szeptember 15. után érkezett lemondást az opciók miatt nem áll módunkban elfogadni, a befizetett összeget nem tudjuk visszafizetni.

Regisztrációs díj befizetése esetén a 2023. szeptember 27-ig beérkező lemondás esetében a befizetett összeget 4.500.-Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza. A 2023. szeptember 27. után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni. 

A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe.

 FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS: 
A kongresszus részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary