KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Fül-, Orr-, Gége- és Fej-, Nyaksebész Orvosok Egyesülete Gyermek Fül-Orr-Gége Szekciójának XXV. Vándorgyűlése

Kongresszus időpontja: 2023.05.04 - 2023.05.06
Regisztrációs határidő: 2023.01.09 - 2023.04.26
Absztrakt beküldési határidő: 2023.01.09 - 2023.03.19
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)
Főtámogató

Tisztelt Kollégák, Munkatársaink,

Kedves Barátaim!

 

A Magyar Fül-, orr-, gége- és fej-, nyaksebész Orvosok Egyesülete Gyermekfülészeti Szekciója megalakulásának 46. évfordulójára készülve, szeretettel köszöntöm Önöket a XXV. Gyermekfülész kongresszusunkon.

 

Nagy öröm számomra, hogy túl a COVID-19 Pandémia viharain, összegyűlhetünk a középkori Magyar Királyság fővárosában, tanácskozhatunk, tapasztalatot cserélhetünk, hovatovább az ellátási területünket oly szorosan érintő gyermekgyógyász szakmát is bevonhatjuk ebbe az eszmecserébe.

 

Bízom benne, hogy a fül-orr-gégészetet művelő kollégák ismét sok új műtéti megoldásról, lebbentik fel a fátylat, amiből mi, gyermekfülészek és a gyermekekkel foglalkozó kollégák is sokat profitálhatunk.  Ez alkalommal is teret adunk ennek a több szakmára is kiterjedő konzultációnak, amivel bővíthetjük a gyermekbeteg ellátás szemléletét, hiszen mint tudjuk, a gyermek nem kis felnőtt, és a fül-orr-gégészetben nincs kis fül-orr-gégészet.

Ezzel a komplex szemlélettel szervezzük a XXV. tanácskozásunk programjait, mely alkalomból Jubileumi Emlékérem kibocsátását is tervezzük.

 

A tudományos bizottság nevében is ígérhetem, hogy a referátumaink, előadásaink margóján eredményes tanácskozást tartunk és szakmai tapasztalatokkal gazdagodva térhetünk haza erről a társszakmánkkal is bővített összejövetelről, amit az Expert Quality Kongresszusi és Utazási Iroda szervezésében élvezhetünk.

 

Kívánok Önöknek tartalmas szellemi feltöltődést, kellemes kikapcsolódást a kongresszuson és a post-congress programokon is, amihez meghosszabbított tartózkodást biztosítunk!

Sok szeretettel várunk mindenkit Visegrádon!

 

 

Dr. Horváth Éva

az MFOE Gyermek Fül-orr-gégészeti Szekció és a Vándorgyűlés elnöke

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary