KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

FAMÉ 2019 - Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság, Magyar Anatómus Társaság, Magyar Mikrocirkulációs és Vaszkuláris Biológiai Társaság, Magyar Élettani Társaság közös Vándorgyűlése

Kongresszus időpontja: 2019.06.05 - 2019.06.08
Regisztrációs határidő: 2019.01.17 - 2019.06.02
Absztrakt beküldési határidő: 2019.01.17 - 2019.04.23
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)
Tisztelt Tagtársak, Kedves Kollégák!
 
    A Szervezőbizottság nevében tisztelettel és örömmel köszöntöm a Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság (MFT), a Magyar Anatómus Társaság (MAT), a Magyar Mikrocirkulációs és Vaszkuláris Biológiai Társaság (MMVBT) és a Magyar Élettani Társaság (MÉT) tagjait.
 
    Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Budapesten rendezhetjük meg a MÉT Vándorgyűlését is magába foglaló FAMÉ 2019 konferenciát, amely az elméleti orvostudományok legfontosabb seregszemléje. A szervezők részére külön öröm, hogy a konferencia része lehet a Semmelweis Egyetem fennállásának 250. évfordulója alkalmával szervezett rendezvénysorozatnak. 1769-ben egészítette ki ugyanis Mária Terézia Orvosi Karral a Nagyszombati Egyetemet.
 
   A FAMÉ konferenciák hagyományát követve a konferencia fő célja a fiziológiás szabályozó mechanizmusok és a kóros folyamatok visszafordítási lehetőségeinek feltárása sejt- és molekuláris élettani-, molekuláris biológiai-, kísérletes és klinikai farmakológiai-, immunológiai-, anatómiai vizsgálatok során, amelybe akár a mikrokeringési, akár a magatartás élettani vagy terápiás célú transzlációs kutatás is belefér. Ezen belül konferenciánk fő vonulata ebben az évben a kutatás és gyógyítás molekuláris eszköztárának bemutatása az omikáktól a precíziós medicináig.
 
   A szervezés és a konferencia során kiemelten kezeljük a fiatalok képzését és bemutatkozási lehetőségét, a poszterek bemutatására és diszkussziójára szánt időt és figyelmet, a megfelelő kikapcsolódást biztosító szociális programokat. Kérjük, a konferencia sikere érdekében, buzdítsák aktív részvételre munkatársaikat, tanítványaikat és ismerőseiket!
 
 Őszintén reméljük, hogy színvonalas, emlékezetes és nem utolsó sorban kellemes összejövetelen láthatjuk vendégül az érdeklődőket. 
 
 
Prof. Dr. Bagdy György, elnök

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary