KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

VI. Fehérvári Atherosclerosis Találkozó

Kongresszus időpontja: 2019.10.11 - 2019.10.12
Regisztrációs határidő: 2019.04.17 - 2019.10.06
Kezdőoldal
Regisztráció
Program FAT
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Regisztráció

SZÁMLÁZÁS:

A vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre.
A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 3.000.- Ft kezelési költség ellenében tudjuk! Kérjük, hogy a címzett adatait pontosan és olvashatóan legyen szíves megadni a 2. oldalon található Költségátvállaló Nyilatkozaton!

Fizetési feltételek:

A kedvezményes regisztrációs díj abban az esetben érvényes, amennyiben az összeg határidőre megérkezik a megadott bankszámlára.

A szálloda foglalás visszaigazolására akkor kerül sor, ha a szállásdíj 2019. szeptember 15-ig megérkezik az utazási iroda számlájára. Amennyiben 2019. szeptember 15-ig a foglalni kívánt szállás díja nem érkezik meg, a foglalást automatikusan töröljük!

Lemondás és visszafizetés:

A lemondást írásban kell megtenni. A szállásdíj esetében a 2019. szeptember 15-ig beérkezett lemondások esetében a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül 2.000.- Ft adminisztrációs díj levonásával. A 2019. szeptember 15. után érkezett lemondást az opciók miatt nem áll módunkban elfogadni, a befizetett összeget nem tudjuk visszafizetni.

Regisztrációs díj és ebéd befizetése esetén a 2019. szeptember 15-ig beérkező lemondás ellenében a befizetett összeget 2.000.-Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza.
A 2019. szeptember 15. után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.
A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe.
A megrendelő kijelenti, hogy ezen lap kitöltésével és visszaküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

 

 Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary