KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

VIII. Szegedi Hypertonia Napok (ELMARAD)

Kongresszus időpontja: 2020.03.20 - 2020.03.21

Információ a jelentkezésről

A rendezvényenre való részvételre jelentkezési lehetőség:

Online, a regisztrációs menüpontban. ( http://www.eqcongress.hu/kongresszusadat/szegedihypertonianapok/regisztracio/ ) 

 

Szponzorált részvétel: kizárólag a költségvállaló részéről írásban megerősített jelentkezéseket tudjuk figyelembe venni! A költségvállalási nyilatkozatról a jelentkező köteles gondoskodni!

 

Kategóriák

2020. 02.10-ig befizetve

2020. 02.10. után befizetve

 MHT tag orvos:

17.000.- Ft

19.000.- Ft

 Nem tag orvos:

19.000.- Ft

22.000.- Ft

 35 éven aluli orvosoknak:

15.000.- Ft

18.000.- Ft

 Szakdolgozóknak:

12.000.- Ft

15.000.- Ft

 Kísérő regisztráció díj 9.000.- Ft 10.000.- Ft

   Nappali egyetemi-és Ph.D. hallgató, MHT Nyugdíjas:

Térítésmentes

6.000.- Ft
 

Ebéd – a rendezvény helyszínén: 4.600.- Ft/alk. (menü, az ár tartalmazza az ÁFÁ-t)

 

Részvételi díjak tartalma:
A teljes részvételi díj
tartalmazza a rendezvény tudományos programjain való részvételt, a kapcsolódó kiállítás megtekintését, a programfüzetet, a névkitűzőt, a kávészüneti ellátást, és a vacsorát. Tartalmazza továbbá a Tanfolyamra vonatkozó pontszerző igazolást, tesztírás ellenében. A részvételi díj 12.500,- Ft természetbeni juttatást tartalmaz (étkezés, kávészünet) mely összegből 5%-os ÁFA tartalommal 8.000,- Ft, 27%-os ÁFA tartalommal 4.500,- Ft - étkezésként kerül kiszámlázásra.

Nappali egyetemi hallgató, Ph.D. hallgató, MHT Nyugdíjas térítésmentes részvétele a tudományos programokon való részvételre vonatkozik, tartalmazza továbbá a névkitűzőt, programfüzetet és a kiállítás megtekintését, a határidőn belüli jelentkezés esetében. A hallgatói jogviszony igazolása szükséges!

Kísérő részvételi díj tartalmazza a vacsorán való részvételt, mely 5%-os és 27%-os ÁFA tartalommal étkezésként kerül kiszámlázásra.

 

Természetbeni juttatások: A részvételi díj, étkezést is tartalmaz (kávészünet), amely természetbeni juttatásnak minősül. A természetbeni juttatás után fizetendő adó mindenkor a részvételi díjat kifizető felet terheli. A szervezőiroda a vonatkozó törvény szerint a számlán a részvételi díjat megbontva, közvetített étkezésként, illetve regisztrációs díjként tünteti fel.

 

Felelősség- és egyéb biztosítás: A rendezvény közzétett részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

Részvételi díj: (az árak tartalmazzák az ÁFA-t)

 

A Magyar Orvosi Kamara Csongrád Megyei Területi Szervezeténél lehetőség van a részvételi díj, illetve egy részének megtérítését kérelmezni az egyéni kvóta, illetve az éves tagi szolgáltatási keret erejéig. A támogatást azon Csongrád megyei kamarai tagok kérhetik, akiknek nincs kamarai tagdíj hátralékuk. A számlát saját névre vagy saját orvosi tevékenységet végző vállalkozás címére kell kérni, azzal a kikötéssel, hogy a megjegyzés rovatba fel kell tüntetni a résztvevő nevét, illetve a MOK Csm TESZ nevét és címét:  MOK Csm TESZ 6720 Szeged Deák Ferenc u.2. I/13.

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary