KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Retina Nap 2018

Kongresszus időpontja: 2018.11.24 - 2018.11.24
Regisztrációs határidő: 2018.05.28 - 2018.11.20
Kezdőoldal
Regisztráció
Általános információk
Meghívó
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Regisztráció

Számlázás:
A vonatkozó törvények az étkezési, kulturáis és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre.
A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 3.000.- Ft kezelési költség ellenében tudjuk! A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 3.000.- Ft kezelési költség ellenében tudjuk! 

Fizetési feltételek: 
A kedvezményes regisztrációs díj abban az esetben érvényes, amennyiben az összeg határidőre megérkezik a megadott bankszámlára.

Lemondás és visszafizetés: 
A lemondást írásban kell megtenni. 
Regisztrációs díj  befizetése esetén a 2018. október. 24 beérkező lemondás ellenében a befizetett összeget 3.000.-Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza. A 2018. október.24 után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.
A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe.
A megrendelő kijelenti, hogy ezen lap kitöltésével és visszaküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

Felelősség és egyéb biztosítás:
A rendezvény részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary