KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

RenBike Tour Velence 2019

Kongresszus időpontja: 2019.05.18 - 2019.05.18
Regisztrációs határidő: 2019.04.03 - 2019.05.14
Kezdőoldal
Regisztráció
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Kedves Barátaink, Tisztelt Érdeklődők!

 

 

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a két hasi dializált vesebeteg, Pingitzer Károly és Horváth Róbert által megálmodott RenBikeTour kerékpártúrák lebonyolítását 2019-ben is folytatjuk!

 

Az idén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő RenBikeTour Velence biciklitúra során

 

2019. május 18-án, szombaton

 

ismét lehetőséget kínálunk minden érdeklődőnek a kisebbik tavunk szervezett megkerülésére!

 

A túrák célja változatlanul az, lehetőséget biztosítsunk vesebetegeinknek a szervezett keretek közti biztonságos szabadidős kikapcsolódáshoz, sportoláshoz, hogy megmutathassák, a súlyosnak tartott vesebetegséggel, vesepótló kezeléssel (hasi dialízis, gépi művese kezelés, transzplantáció) együtt is lehet teljes, aktív életet élni.

 

Egyben lehetőséget szeretnénk teremteni betegeink családtagjainak, barátainak, szimpatizánsoknak vagy bárki érdeklődőnek egy közös testmozgásra a tavasz beköszöntével, hogy egy kényelmes, rövid távon, ismét megmozgathassuk magunkat és egyben felkészülhessünk a nagyobb megmérettetésre, a nyári 4 napos Balaton kerülésére.

 

Ennek a programsorozatnak a segítségével ismételten lehetőség nyílik az évek óta rendezvényeinken rendszeresen részvevő barátainknak a találkozásra, vagy arra, hogy esetleg újabb barátokra tegyenek szert és mindenki megismerhesse a közös tekerés maradandó élményét, és esetleg kedvet kapjon a hozzánk való további csatlakozáshoz is!

 

A kerékpározás mellett a korábbi évek gyakorlatának megfelelően érdeklődés esetén lehetőséget teremtünk egyéniben vagy csoportos váltóban a táv futva leküzdésére.

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary