KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

RenBike Tour Velence 2018

Kongresszus időpontja: 2018.05.19 - 2018.05.19
Regisztrációs határidő: 2018.02.26 - 2018.05.15
Kezdőoldal
Regisztráció
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Kedves Barátaink, Tisztelt Érdeklődők!

 

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a két hasi dializált vesebeteg Pingitzer Károly és Horváth Róbert által indított RenBikeTour kerékpártúrák lebonyolítását 2018-ben is folytatjuk!

 

Az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő RenBikeTour Velence biciklitúra során

 

2018. május 19-én szombaton

 

ismét lehetőséget kínálunk minden érdeklődőnek a kisebbik tavunk szervezett megkerülésére!

 

Továbbra is az a célunk, hogy a téli kihagyások után, illetve a nyáron megrendezésre kerülő 4 napos Balatoni túra előtt, egy kényelmesebb rövid távon, ismét megmozgathassuk magunkat és egyben felkészülhessünk a nagyobb megmérettetésre. Másrészt számunkra is fontos az, hogy találkozzunk régi ismerősökkel, esetleg újabb barátokra tegyünk szert. Egyben szeretnénk lehetőséget kínálni az önmagukat kipróbálni vágyó és még gondolkodó vagy csak az egy napi szabadidővel rendelkező sportkedvelőknek, hogy megismerhessék a közös tekerés maradandó élményét, és esetleg kedvet kapjanak a hozzánk való további csatlakozáshoz is!

 

A túrák célja változatlanul az, hogy megmutathassuk; hogy a súlyosnak tartott vesebetegséggel, sőt vesepótló kezeléssel (hasi dialízis, gépi művese kezelés, transzplantáció) együtt is lehet teljes, aktív életet élni. Szeretnénk felhívni a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára, mely elősegíti egészségünk megőrzését, szív-, érrendszeri és anyagcsere megbetegedések elkerülését, vagy állapotunk javítását. Továbbá a túrával, mint akcióval rá szeretnénk irányítani a figyelmet a vesebetegség, veseelégtelenség sokakat fenyegető veszélyére, a szűrés, az aktív megelőzés és főként az egyéni „odafigyelés” fontosságára.

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary