KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Hypertonia Társaság XXVIII. Továbbképző Kongresszusa

Kongresszus időpontja: 2020.09.17 - 2020.09.19
Regisztrációs határidő: 2020.02.17 - 2020.09.10

 Tisztelt Doktornő, Doktor úr, Kedves Kollégák!

 

Ha szeptember, akkor újra Hypertonia Kongresszus, immár hagyományosan a Balaton-parton, Siófokon. A XXVIII. Kongresszus szervezői óriási lelkesedéssel vetették magukat az előkészületekbe azzal a céllal, hogy a rendezvény hagyományosan sikeres elemeit megtartva számos izgalmas újítással is szolgáljanak. 

Az első számú "néma gyilkos", a hypertonia fáradhatatlanul szedi áltozatait: világszerte évente 10 millió ember életét követeli! Minden orvos és egészségügyi szakember közös felelőssége, milyen arányban ismerjük fel a hypertoniás gyéneket, mennyire tudjuk hatékonyan kezelni vagy akár megelőzni a hypertoniát az életmód-kezeléssel, és mennyire lesznek hőségesek a beteeink a gyógyszerszedésben.

Ezen a téren a Magyar Hypertonia Társaságnak kiemelt feladatai vannak és oroszlánrészt vállal a hypertonia elleni küzdelemben a hypertonologus-képzés megszervezésével, szintentartó onsite és online kurzusok tartásával, szakasszisztens képzéssel, szakmai ajánlások megfogalmazásával, a lakosság egészségnevelésében, valamint az MMM-kampány felkarolásával.

A Társaság életének kiemelkedő eseményére, a siófoki kongresszusra ezúttal is számos nemzetközileg ismert külföldi előadó fogadta el meghívásunkat, akik “state-of-the-art” referátumokat tartanak. Rajtuk kívül az MHT munkacsoportjai is bemutatják eredményeiket, valamint a gyakorlati képzést szolgáló workshop-ok is helyet kk.apnak a programban. A szervezők kiemelten számítanak a családorvosokra, akik a hypertonia-gondozás első és legfontosabb vonalát jelentik, de minél több szakasszisztens és gyógyszerész kollégát is szeretnénk a kongresszusra invitálni. Várjuk a hypertonia iránt érdeklődő kutatókat, klinikusokat, orvostanhallgatókat, PhD hallgatókat is őszi kongresszusunkra, bíztatva a résztvevőket arra, hogy saját elméleti vagy klinikai kutatásuk, megfigyelésük eredményét vagy érdekes eseteiket mutassák is be! Még jobban szeretnénk nyitni a társszakmák irányába, így a kardiológusok, diabetológusok, lipidológusok és sok más szakterület felé, hiszen hypertoniás betege mindenkinek van!

 

A kora őszi Balaton parti környezet kiváló a szakmai kapcsolatok építésére, elmélyítésére és az aktív vagy passzív kikapcsolódásra, pihenésre is és reméljük a táncos lábú résztvevők sem fognak a Gálavacsora programjában csalódni!

 

Találkozzunk ismét szeptember második felében Siófokon!

 

Tisztelettel,    

 

Dr. Benczúr Béla

az MHT XXVIII. Kongresszusának elnöke

 

 

Dr. Ádám Ágnes

az MHT XXVIII. Kongresszusának titkára

 

 

Prof. Dr. Járai Zoltán

az MHT elnöke

Dr. Nemcsik János

az MHT főtitkára

 

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary