Magyar Szemorvostársaság Retina Szekció 2017. évi Kongresszusa

Kongresszus időpontja: 2017-11-24 - 2017-11-25
Regisztrációs határidő: 2017-06-14 - 2017-11-19

Kedves Kollégák!

 

A Magyar Szemorvostársaság Retina Szekciója 2017. november 24-25-én, pénteken, szombaton Egerben a Park szállóban tartja idei kongresszusát.

 

Eger, a Bükk-vidék délnyugati határán hazánk egyik legismertebb történelmi városa. Története a kőkorszakig nyúlik vissza. Szent István király uralkodása alatt már fontos település, püspöki székhely volt. Leghíresebb építészeti emlékét az Egri várat IV. Béla idejében kezdték építeni. A török időkön kívül a város jelentős szerepet kapott a Rákóczi szabadságharc idején is. A XVIII. században itt nyílt meg az ország első orvosi iskolája.

 

A gazdag történelmi múlt mellett a város híres borairól, gyógyfürdőiről, belvárosának hangulatáról, a gyönyörű környékéről.

 

Eger nemcsak turisztikai látványosság, hanem kulturális centrum, iskolaváros is, a dinamikusan fejlődő magyar városok közé tartozik. Ipari parkjai, bevásárlóközpontjai mellett 2020-ra elkészül a várost az M3-as autópályával összekötő gyorsforgalmi út is. Az elmúlt évek során a kórház területén is nagyívű fejlesztéseket végeztek.

 

A Retina Szekció kongresszusán a város történelméhez és jelenéhez illeszkedve a hagyományok ápolásán túl feladatának tekinti a folyamatos megújulást. Ehhez a város centrumában elhelyezkedő szálloda ideális helyszínt nyújt.

 

Az elmúlt évek során a farmakológia és a diagnosztika ugrásszerű fejlődésén túl, a műszeripar is számos újdonsággal jelentkezett.

 

A kongresszuson a felkért és szabad előadásokon, céges szimpóziumokon kívül kerekasztal megbeszélések keretében lehetőséget biztosítunk mindennapi problémák  megbeszélésére is.

Ezen gondolatok jegyében kívánunk eredményes tanácskozást és kellemes időtöltést késő ősszel Egerben.

 

 

Budapest, 2017. június 6.

       
   

 

 

 

Dr. Milibák Tibor                                                                             Dr. Papp András

a Retina Szekció elnöke                                                           a Retina Szekció titkára

Bővebben a kongresszusról
Kezdőoldal
Regisztráció
Időbeosztás
Kiállítók és támogatók
Helyszíni információk
Költségvállalói nyilatkozat
Jelentkezési lap letölthető formátumban
Szállás ajánlatok
Program
A helyszín megközelítése
Általános információ
Tudományos információ
Kongresszusi információ

Copyright © Expert Quality, Designed by APX soft
Assembled in Budapest, Hungary