KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Nephrologiai Társaság Továbbképző Tanfolyama és a XXXVII. Nagygyűlése

Kongresszus időpontja: 2021.11.18 - 2021.11.20
Regisztrációs határidő: 2022.03.24 - 2022.06.17

Regisztráció

SZÁLLÁST lekérésre tudunk biztosítani. Kérjük keressen bennünket telefonos elérhetőségünkön: +36-1-311-6687!

 

SZÁMLÁZÁS: A vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 4.500.- Ft kezelési költség ellenében tudjuk! Kérjük, hogy a címzett adatait pontosan és olvashatóan legyen szíves megadni a Költségátvállaló Nyilatkozaton!

FIZETÉSI FELTÉTELEK: A kedvezményes regisztrációs díj abban az esetben érvényes, amennyiben az összeg határidőre megérkezik a megadott bankszámlára. A szállodai foglalás visszaigazolására akkor kerül sor, ha a szállásdíj 2022. május 23-ig megérkezik a szervező iroda számlájára. Amennyiben 2022. május 23-ig a foglalni kívánt szállás díja nem érkezik meg, a foglalást automatikusan töröljük!

LEMONDÁS ÉS VISSZAFIZETÉS: A lemondást írásban kell megtenni. A szállásdíj esetében a 2022. május 23-ig beérkezett lemondásoknál a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül 3.000.- Ft adminisztrációs díj levonásával. A 2022. május 23. után érkezett lemondást az opciók miatt nem áll módunkban elfogadni, a befizetett összeget nem tudjuk visszafizetni. 
Regisztrációs díj és ebéd, nyitó vacsora, bankett befizetése esetén a 2022. június 12-ig beérkező lemondás ellenében a befizetett összeget 2.000.-Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza. A 2022. június 12. után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni. 
A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. A megrendelő kijelenti, hogy ezen lap kitöltésével és visszaküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS: A kongresszus részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary