KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Hypertonia Társaság XXX. Továbbképző Kongresszusa

Kongresszus időpontja: 2023.09.14 - 2023.09.16
Regisztrációs határidő: 2023.04.04 - 2023.09.08
Absztrakt beküldési határidő: 2023.04.04 - 2023.06.30
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Meghívó
Tudományos információk
Akkreditáció
A kongresszus szervezője
Tervezett meghívott előadók
Előadás bejelentése
Szakmai főtémák
Workshopok
Legfontosabb határidők
Jelentkezés
Regisztrációs díjak
Szálláslehetőségek
Szállásleírások
Költségvállalói nyilatkozat
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Regisztráció

A HOTEL AZÚR SZÁLLODÁBAN 1 ÉJSZAKÁRA SZÓLÓ FOGLALÁST NEM TUDUNK FOGADNI!

A HOTEL AZÚR SZÁLLODA SZÁLLÁSKÖLTSÉGE TARTALMAZZA AZ EBÉDET IS (ÉJSZAKÁNKÉNT 1 EBÉDET), MELYET CSÜTÖRTÖKÖN ÉS PÉNTEKEN LEHET IGÉNYBE VENNI. EZEN FELÜL LEHETŐSÉG VAN MÉG 9.200,- FT/ALKALOM ÁRÉRT SZOMBATON IS IGÉNYBE VENNI AZ EBÉDET.
A TÖBBI SZÁLLODÁBAN SZÁLLÁST FOGLALÓK SZÁMÁRA 9.200,- FT/ALKALOM ÁRON LEHET EBÉDET IGÉNYELNI.

SZÁMLÁZÁS: 
A részvételi díj 25.200,- Ft természetbeni juttatást tartalmaz (étkezés, kávészünet), mely a számlán megjegyzésként feltüntetésre kerül. A természetbeni juttatás után az adók megfizetése – minden gazdálkodó szervezet – esetén – a számla kifizetőjét terhelik. A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag módosítani 5.000,- Ft kezelési költség ellenében tudjuk! Kérjük, hogy a címzett adatait pontosan és olvashatóan legyen szíves megadni a KÖLTSÉGÁTVÁLLALÓ NYILATKOZATON!

FIZETÉSI FELTÉTELEK:
A kedvezményes regisztrációs díj abban az esetben érvényes, amennyiben az összeg határidőre megérkezik a megadott bankszámlára.
A szálloda foglalás visszaigazolására akkor kerül sor, ha a szállásdíj 2023. augusztus 8-ig megérkezik az szervező iroda számlájára. Amennyiben 2023. augusztus 8-ig a foglalni kívánt szállás díja nem érkezik meg, a foglalást automatikusan töröljük!

LEMONDÁS ÉS VISSZAFIZETÉS: 
A lemondást írásban kell megtenni. A szállásdíj esetében a 2023. augusztus 8-ig beérkezett lemondások esetében a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül 4.000.- Ft adminisztrációs díj levonásával. A 2023. augusztus 8. után érkezett lemondást az opciók miatt nem áll módunkban elfogadni, a befizetett összeget nem tudjuk visszafizetni.
Regisztrációs díj és ebéd, befizetése esetén a 2023. szeptember 1-ig beérkező lemondás esetében a befizetett összeget 4.000.-Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza.
A 2023. szeptember 1. után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.
A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe.
A megrendelő kijelenti, hogy ezen lap kitöltésével és visszaküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS:
A kongresszus részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary