KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Hypertonia Társaság XXVIII. Továbbképző Kongresszusa

Kongresszus időpontja: 2021.09.16 - 2021.09.18
Regisztrációs határidő: 2021.05.10 - 2021.09.10
Absztrakt beküldési határidő: 2021.05.10 - 2021.08.01
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Regisztráció

SZERETNÉNK FELHÍVNI SZÍVES FIGYELMÜKET, HOGY A RENDEZVÉNY KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL LÁTOGATHATÓ.

A HOTEL AZÚR SZÁLLODÁBAN 1 ÉJSZAKÁRA SZÓLÓ FOGLALÁST NEM TUDUNK FOGADNI!

A HOTEL AZÚR SZÁLLODA SZÁLLÁSKÖLTSÉGE TARTALMAZZA AZ EBÉDET IS (ÉJSZAKÁNKÉNT 1 EBÉDET), MELYET CSÜTÖRTÖKÖN ÉS PÉNTEKEN LEHET IGÉNYBE VENNI. EZEN FELÜL LEHETŐSÉG VAN MÉG 6.500,- FT/ALKALOM ÁRÉRT SZOMBATON IS IGÉNYBE VENNI AZ EBÉDET.
A TÖBBI SZÁLLODÁBAN SZÁLLÁST FOGLALÓK SZÁMÁRA 6.500,- FT/ALKALOM ÁRON LEHET EBÉDET IGÉNYELNI.

SZÁMLÁZÁS: 
A részvételi díj 20.900,- Ft természetbeni juttatást tartalmaz (étkezés, kávészünet), mely a számlán megjegyzésként feltüntetésre kerül. A természetbeni juttatás után az adók megfizetése – minden gazdálkodó szervezet – esetén – a számla kifizetőjét terhelik. A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag módosítani 5.000.-Ft kezelési költség ellenében tudjuk! Kérjük, hogy a címzett adatait pontosan és olvashatóan legyen szíves megadni a KÖLTSÉGÁTVÁLLALÓ NYILATKOZATON!

FIZETÉSI FELTÉTELEK:
A kedvezményes regisztrációs díj abban az esetben érvényes, amennyiben az összeg határidőre megérkezik a megadott bankszámlára.
A szálloda foglalás visszaigazolására akkor kerül sor, ha a szállásdíj 2021. augusztus 9-ig megérkezik az szervező iroda számlájára. Amennyiben 2021. augusztus 9-ig a foglalni kívánt szállás díja nem érkezik meg, a foglalást automatikusan töröljük!

LEMONDÁS ÉS VISSZAFIZETÉS: 
A lemondást írásban kell megtenni. A szállásdíj esetében a 2021. augusztus 9-ig beérkezett lemondások esetében a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül 4.000.- Ft adminisztrációs díj levonásával. A 2021. augusztus 9. után érkezett lemondást az opciók miatt nem áll módunkban elfogadni, a befizetett összeget nem tudjuk visszafizetni.
Regisztrációs díj és ebéd, befizetése esetén a 2021. augusztus 9-ig beérkező lemondás esetében a befizetett összeget 4.000.-Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza.
A 2021. augusztus 9. után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.
A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe.
A megrendelő kijelenti, hogy ezen lap kitöltésével és visszaküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS:
A kongresszus részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary