KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Hypertonia Társaság XXVII. Továbbképző Kongresszusa

Kongresszus időpontja: 2019.09.19 - 2019.09.21
Regisztrációs határidő: 2019.04.18 - 2019.09.12
Kezdőoldal
Regisztráció
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Tisztelt Kolléganők, Tisztelt Kollégák!


A hazai felnőtt lakosság körében a hypertonia prevalenciája meghaladja a 35%-ot, és minden erőfeszítésünk ellenére a halálozás vezető oka. E népbetegség egyre jobb ellátása társaságunk fő célkitűzése. Ennek szellemében rendezi meg a Magyar Hypertonia Társaság 2019 szeptember 19-21. között a XXVII kongresszusát a siófoki Azúr Hotelben.


A tavalyi kongresszus óta eltelt időszakban látott napvilágot a hypertoniabetegség ellátásának új hazai irányelve, mely a kongresszus kiemelkedő témáinak egyike lesz. Az elmúlt évek hagyományait folytatva az idei kongresszusra is számos neves külföldi előadót hívtunk meg, részben az ő tolmácsolásukban kerül sor „state of the art” előadásokra, önálló szekciókban mutatják be eredményeiket a Társaság munkacsoportjai, és ismét megrendezésre kerülnek a gyakorlati képzést szolgáló sikeres workshop-ok is. Szeretnénk teret adni a társszakmákkal közös határterületek új kutatási és klinikai eredményeinek bemutatására és megvitatására. Az idei kongresszusnak is fontos célkitűzése a legtöbb hypertoniás beteg ellátását biztosító családorvosok, illetve a hypertonia gondozásban kulcsszerepet játszó szakasszisztensek továbbképzése.


Várjuk a hypertonia iránt érdeklődő kutatókat, klinikusokat, háziorvosokat, orvostanhallgatókat, PhD hallgatókat, szakasszisztenseket őszi kongresszusunkra, bíztatva a résztevevőket arra, hogy saját elméleti vagy klinikai kutatásuk, megfigyelésük eredményét vagy érdekes eseteiket mutassák is be a kongresszuson!


A kora őszi Balaton parti környezet kiváló a szakmai kapcsolatok építésére, elmélyítésére és az aktív vagy passzív kikapcsolódásra, pihenésre is!


Tisztelettel,


Dr. Csiky Botond                                    Dr. Cseprekál Orsolya

  az MHT XXVII.                                         az MHT XXVII.                
Kongresszusának elnöke                          Kongresszusának titkára

 

Prof. Dr. Járai Zoltán                            Dr. Nemcsik János

az MHT elnöke                                    az MHT főtitkára

 

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary