KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Gyermekorvosok Társasága és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság Gyermektüdőgyógyász Szekciójának 50. Tudományos Ülése

Kongresszus időpontja: 2014.11.06 - 2014.11.08
Regisztrációs határidő: 2014.02.18 - 2014.11.08
Kezdőoldal
Regisztráció
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Regisztráció

SZÁMLÁZÁS:

A vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre.

A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 3.000.-Ft kezelési költség ellenében tudjuk! Kérjük, hogy a címzett adatait pontosan és olvashatóan legyen szíves megadni a Költségátvállaló Nyilatkozaton!

FIZETÉSI FELTÉTELEK: 

A kedvezményes regisztrációs díj abban az esetben érvényes, amennyiben az összeg határidőre megérkezik a megadott bankszámlára.

A szálloda foglalás visszaigazolására akkor kerül sor, ha a szállásdíj 2014. október 3-ig megérkezik az utazási iroda számlájára.

Amennyiben 2014. október 3-ig a foglalni kívánt szállás díja nem érkezik meg, a foglalást automatikusan töröljük!

LEMONDÁS ÉS VISSZAFIZETÉS: 

A lemondást írásban kell megtenni. A szállásdíj esetében a 2014. október 3-ig beérkezett lemondások esetében a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül 2.000.- Ft adminisztrációs díj levonásával. A 2014. október 3. után érkezett lemondást az opciók miatt nem áll módunkban elfogadni, a befizetett összeget nem tudjuk visszafizetni.

Regisztrációs díj és ebéd, gálavacsora befizetése esetén a 2014. október 13-ig beérkező lemondás ellenében a befizetett összeget 2.000.- Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza.

A 2014. október 13. után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.

A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe.

A megrendelő kijelenti, hogy ezen lap kitöltésével és visszaküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS

A kongresszus részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary