KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Gyermeknephrológiai Egyesület 2021. évi Továbbképző Kongresszusa

Kongresszus időpontja: 2021.10.01 - 2021.10.02
Regisztrációs határidő: 2021.06.10 - 2021.09.26
Absztrakt beküldési határidő: 2021.06.10 - 2021.08.29
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Közgyűlési meghívó
Meghívó
Általános információk
Program
Akkreditáció
Fontosabb határidők
A kongresszus főtémái
Előadás bejelentése
Jelentkezés
Regisztrációs díjak
Költségvállalói nyilatkozat
A kongresszus szervezője
Technikai információk
Szálláslehetőségek
Szállásleírások
Megközelítés
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Regisztráció

SZERETNÉNK FELHÍVNI SZÍVES FIGYELMÜKET, HOGY A RENDEZVÉNY KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL LÁTOGATHATÓ.

SZÁMLÁZÁS:
A részvételi díj 7.500,- Ft természetbeni juttatást tartalmaz (étkezés, kávészünet), mely a számlán megjegyzésként feltüntetésre kerül. A természetbeni juttatás után az adók megfizetése – minden gazdálkodó szervezet – esetén – a számla kifizetőjét terhelik. 
A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag módosítani 5.000.-Ft kezelési költség ellenében tudjuk! Kérjük, hogy a címzett adatait pontosan és olvashatóan legyen szíves megadni a Költségátvállaló Nyilatkozaton!

FIZETÉSI FELTÉTELEK: 
A kedvezményes regisztrációs díj abban az esetben érvényes, amennyiben az összeg határidőre megérkezik a megadott bankszámlára.
A szálloda foglalás visszaigazolására akkor kerül sor, ha a szállásdíj 2021. szeptember 15-ig megérkezik az szervező iroda számlájára. Amennyiben 2021. szeptember 15-ig a foglalni kívánt szállás díja nem érkezik meg, a foglalást automatikusan töröljük!

LEMONDÁS ÉS VISSZAFIZETÉS: 
A lemondást írásban kell megtenni. A szállásdíj esetében a 2021. szeptember 15-ig beérkezett lemondások esetében a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül 4.000.- Ft adminisztrációs díj levonásával. A 2021. szeptember 15. után érkezett lemondást az opciók miatt nem áll módunkban elfogadni, a befizetett összeget nem tudjuk visszafizetni.
Regisztrációs díj befizetése esetén a 2021. szeptember 27-ig beérkező lemondás esetében a befizetett összeget 4.000.-Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza. A 2021. szeptember 27. után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni. 
A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe.

 FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS: 
A kongresszus részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary