KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Fül-, Orr-, Gége- és Fej-, Nyaksebész Orvosok Egyesülete Gyermek Fül-Orr-Gége Szekciójának XXIII. Vándorgyűlése

Kongresszus időpontja: 2019.04.25 - 2019.04.27
Regisztrációs határidő: 2018.10.11 - 2019.04.22
Absztrakt beküldési határidő: 2018.10.11 - 2019.03.03
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Jelentkezési lap (Letölthető Formátum)
Program
Részvételi díj, étkezés
Általános információk
Szállás
Meghívó
Költségvállalói nyilatkozat
Előadások bejelentése
Tudományos és Szervező Bizottság
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Kedves Kollégák!

Kedves Barátaink!

 

2019-ben ismét megrendezzük a Gyermek Fül-orr-gégészeti kongresszust, immár a huszonharmadik alkalommal.

A helyszín és időpont: 2019. április 25-27. Hotel Azúr, Siófok

A Magyar Fül-orr-gégész- és Fej-nyaksebész Orvosok Egyesületének egyik legrégebbi, legnagyobb hagyományokkal rendelkező szekciója, a Gyermek Fül-orr-gégészeti Szekció, melynek tavaly ünnepeltük megalakulása 40. évfordulóját. Kongresszusunkat 2017-ben Siófokon rendeztük, úgy érzem, sikerrel. A jól bevált helyszín nem változott, 2019-ben is a Hotel Azúr ad majd otthont rendezvényünknek. Nagy öröm volt számunkra, rendezők számára, hogy a szakma színe-java képviseltette magát, remélem, ezúttal sem lesz másként. Gyermekekkel szinte minden fül-orr-gégész foglalkozik, a gyermekkori fül-orr-gégészeti betegségek gyógyítása talán mindannyiunk legfontosabb, legszebb feladata.

Napjainkban a kommunikáció forradalmát éljük, és hallás, beszéd fontossága a gyermekkorban kiemelt. Az újabbnál újabb elektronikus, kommunikációt segítő, javító eszközök, a minimál invazív műtéti technikák megjelenése, fejlődése soha nem látott ütemű. Ahhoz, hogy napi munkánkban lépést tarthassunk e fejlődéssel, feltétlenül fontos, hogy megismerjük a legújabb eredményeket, tapasztalatokat. Erre kiváló alkalom a kongresszus, amikor a hivatalos formák (előadások, szimpóziumok, poszterek) mellett az informális beszélgetésekben, vitákban tanulhatunk a legtöbbet egymástól. Alkalom ez a régi barátságok megerősítésére, új barátságok, kapcsolatok szövésére, egymás jobb megismerésére.

A szervezést most is, mint korábban az Expert-Quality Kongresszusi és Utazási iroda vállalta. Korábban már bizonyították, hogy értenek a szakmájukhoz és magas színvonalon oldják meg, a sokszor igen bonyolult problémákat is. 

A rendező Heim Pál Országos Gyemekgyógyászati Intézet Fül-orr-gégészeti osztálya nevében ígérhetem, hogy mindent megteszünk azért, hogy eredményes konferenciát, kellemes napokat tölthessünk együtt tavasszal Siófokon.

 

Sok szeretettel várunk mindenkit Siófokon!

 

 

Prof. Dr. Katona Gábor

az MFOE Gyermek Fül-orr-gégészeti Szekció

és a Vándorgyűlés elnöke

 

 

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary