KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Dermatológiai Társulat XX. Kozmetológiai Kongresszusa - Továbbképző Tanfolyam

Kongresszus időpontja: 2020.06.04 - 2020.06.06
Kezdőoldal
Regisztráció
Tudományos információk
Költségvállalói nyilatkozat
A kongresszus szervezője
Általános információk
Akkreditáció
Fontosabb időpontok
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

    Kedves Kollégák!

 

2020. június 4-6. között 20. alkalommal kerül megrendezésre a  Magyar Dermatológiai Társulat Kozmetológiai Kongresszusa, melynek 2016. után ismét Pécs városa ad otthont. Az elmúlt évek során a Kozmetológiai Kongresszus jelentős átalakuláson ment keresztül, és mára a hazai esztétikai bőrgyógyászati szakma első számú rendezvényévé vált.

Az idei konferencia tudományos programjának összeállításakor különös hangsúlyt helyeztünk arra, hogy az a legmagasabb elméleti és gyakorlati színvonalat képviselje. Ezért a program összeállítását egy, a hazai esztétikai bőrgyógyászat legkiválóbb, nemzetközi szinten is elismert képviselőiből álló tudományos bizottság állította össze. Reméljük, ez az újítás még színesebbé, még gyakorlatiasabbá teszi a programot.

A négy évvel ezelőtti nagy sikerre való tekintettel ebben az évben is kiemelt hangsúlyt kívánunk helyezni az esztétikai bőrgyógyászatban alkalmazott gyakorlati ismeretekre, ezért kiscsoportos gyakorlati képzésekre (pl. botulinum toxin, lézer, fillerek stb.) is lehetőséget biztosítunk majd.

A konferencia szakmai kiállításán szinte a teljes hazai kozmetológiai, esztétikai bőrgyógyászati paletta cégei elérhetőek lesznek. A tudományos, szakmai ismeretek mellett pedig reméljük, hogy a 4 évvel ezelőttihez hasonló fergeteges kulturális és társasági programok, valamint a rendkívüli adottságokkal bíró Zsolnay Negyed (résztvevők számára térítésmentesen látogatható) látnivalói hasznos és kellemes időtöltést biztosítanak majd vendégeinknek!

A kongresszus előakkreditált a Pécsi Tudományegyetem által, az alábbi szakvizsgával rendelkezők számára: 1. allergológia és klinikai immunológia, 2. bőrgyógyászat, 3. plasztikai (égési) sebészet

 

Szeretettel várjuk a kongresszuson!

 

Prof. Dr. Gyulai Rolland

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary