KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

GUCH VITAFÓRUM 2019

Kongresszus időpontja: 2019.03.01 - 2019.03.02
Regisztrációs határidő: 2018.12.13 - 2019.02.25
Kezdőoldal
Regisztráció
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

GUCH VITAFÓRUM: Felnőtt veleszületett szívbetegség, PAH, Terhesség és szívbetegség

 

Kedves Kollégák,

 

Örömmel meghívjuk Önt első alkalommal az új formában megrendezésre kerülő GUCH vitafórumra, amely többek között a felnőtt veleszületett szívbetegségekhez köthető PAH, illetve Terhesség és szívbetegség témaköreiből is merítve szeretne igen magas szakmai színvonalú programot kínálni.

 

Terveink szerint 2 évente kerülne sor ezen rendezvény megszervezésére. Szeretnénk megszólítani mindazokat, akik a felnőtt veleszületett szívbetegségek szűk körével foglalkoznak vagy érdeklődnek iránta. A két napos program célja, nem utolsó sorban az ismerkedés, a szakmai kapcsolatok megteremtése, és a jövőbeni betegutak könnyítése. 

 

A bőséges és komplex problémákat érintő programunk igen magas színvonalon van felállítva. Gyakori és ritka GUCH problémákat is szeretnénk érinteni, és minél tágabb körben érthetőbbé tenni a diagnosztikai és kezelési stratégiákat. Részletesen átbeszéljük a 2018-as AHA/ACC felnőtt veleszületett szívbetegségek ajánlását, illetve az ESC terhesség és szívbetegség ajánlását is. Neves külföldi előadók emelik a rendezvényünk színvonalát, segítségükkel szeretnénk bekitekintést nyerni más közép- és nyugat európai GUCH centrumok aktivitásába.

 

Pénteken MKT GUCH munkacsoport választást is szervezünk, minden MKT tag részt vehet a szavazáson.

 

Szeretettel várunk mindenkit határon innen és túl, aki ennek a szűkkörű, de lelkes felnőtt veleszületett szívbetegségekkel foglalkozó kardiológus közösségnek a szakmai álláspontját meg szeretné ismerni.

 

 

 

Dr. Bálint Hajnalka

Dr. Temesvári András

Dr. Ablonczy László

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary