KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Fiatal Nőorvosok Társasága Szakmai Továbbképző Tanfolyama és XIV. Kongresszusa

Kongresszus időpontja: 2019.03.08 - 2019.03.09
Regisztrációs határidő: 2018.12.12 - 2019.03.05
Absztrakt beküldési határidő: 2018.12.12 - 2019.02.08
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Kedves Kollégák!


A Fiatal Nőorvosok Társaságának Szakmai Továbbképző Tanfolyamára és XIV. Kongresszusára készülünk az idén. Már tizenhárom kongresszuson vagyunk túl; mindegyik kitűnő lehetőség volt a fiatal szülész-nőgyógyászoknak arra, hogy színvonalas szakmai előadások keretében számoljanak be tudományos munkásságukról, s mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez idén is így legyen.


Ahogy a program előzetesből látható, mára már hagyomány, hogy nemcsak a fiatal szakorvosjelöltek és szakorvosok, hanem a tapasztaltabb generáció is minden évben szívesen ellátogat a rendezvényre, segítve ezzel a folyamatos továbbképzést.
A Kongresszus mellett a rendezvény tehát egyben Szakmai Továbbképző Tanfolyam szerepet is betölt. Ezzel szeretnénk megköszönni a minősített előadók jelenlétét, valamint kedvezni azoknak, akik már szakorvosként továbbképzési pontokat gyűjtenek.


Idén már negyedik éve, hogy a Four Points by Sheraton Kecskemét**** Hotel és Konferenciaközpont lesz a Kongresszus otthona, ahol az elegancia és a tudomány találkozik. Magyarország egyik legmodernebb vidéki rendezvényhelyszíne a mai kor követelményeinek megfelelően felszerelt. Az ismételten nagyszerűnek ígérkező tudományos program mellett az esti gálavacsora segíti egy fárasztó nap után a feltöltődést.


Szívből reméljük, hogy a Kongresszus lehetőséget ad a továbbképzésre, a hasznos vélemény- és tapasztalatcserére, valamint szakmai, tudományos együttműködések, baráti kapcsolatok kialakulására.
Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a Fiatal Nőorvosok Társasága XIV. Kongresszusáról is minden kedves résztvevő értékes tapasztalatok birtokában és szép emlékekkel térjen haza.

 

Budapest, 2018. december 2.

 

Dr. Nagy Gyula Richárd
elnök

Fiatal Nőorvosok Társasága

 

 

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary