KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Fiatal Nőorvosok Társasága Szakmai Továbbképző Tanfolyama és XV. Kongresszusa

Kongresszus időpontja: 2020.03.06 - 2020.03.07
Regisztrációs határidő: 2023.01.31 - 2023.03.01
Absztrakt beküldési határidő: 2023.01.31 - 2023.02.10
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Regisztráció

A 2021. november 14-i Emberi Erőforrások Minisztériuma által közölt utasítás alapján személyes részvételű rendezvényt - jelenleg - nem lehet megtartani. Abban bízva, hogy e korlátozás hamarosan feloldásra kerül, természetesen az érvényben lévő járványügyi szabályok maximális betartása mellet készülünk a személyes részvétel melletti megvalósításra.

Továbbra is érvényes: a Rendezvényen kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt. /bármely regisztrációs kategóriára vonatkozóan/ Az igazolványt be kell mutatni a regisztráció során!

 

FELHÍVJUK A KEDVES RÉSZTVEVŐK FIGYELMÉT, HOGY A HELYSZÍNEN NEM ÁLL MÓDUNKBAN EBÉD, ILLETVE  VACSORA IGÉNYT FOGADNI, EZÉRT KÉRJÜK AMENNYIBEN IGÉNYT TART AZ EMLÍTETT SZOLGÁLTATÁSOKRA, EZT LEGKÉSŐBB 2022. FEBRUÁR 10-IG JELEZZE A REGISZTRÁCIÓS FELÜLETEN VAGY AZ ALÁBBI E-MAIL CÍMEN: bela.szalma@eqcongress.hu

Lemondási feltételek -

Részvétel és a szállás lemondását kizárólag írásban, 2022. február 10-ig fogadjuk el. A lemondást írásban kell megtenni. A szállásdíj esetében a 2022. február 10-ig beérkezett lemondások esetében a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül 3.000.- adminisztrációs díj levonásával. A 2022. február 10. után érkezett lemondást az opciók miatt nem áll módunkban elfogadni, a befizetett összeget nem tudjuk visszafizetni.
Regisztrációs díj és ebéd, vacsora befizetése esetén a 2022. február 10-ig beérkező lemondás ellenében a befizetett összeget 3.000.- Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza.
A 2022. február 10. után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.
A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe.

A megrendelő kijelenti, hogy a regisztráció kitöltésével és visszaküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

 

Felelősség- és egyéb biztosítás -
A rendezvény közzétett részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

 

Fizetési határidők -
A részvételi díj, az ebédek, a vacsora és a szállás a számlán, illetve a visszaigazolásban megadott időpontig fizetendő. A szállás díját legkésőbb 2022. február 10-én át kell utalni. Ellenkező esetben a foglalást töröljük.


Visszaigazolás, számlázás -
A szervező iroda a megrendelt szolgáltatásokat visszaigazolja, egyben megküldi az igényelt átutalási számlát. Ha költségeit részben vagy egészben a munkahely vagy szponzor fizeti, kérjük, hogy pontosan jelölje meg jelentkezési lapján a számlázási nevet és címet, és a költségvállaló cégszerű aláírásával küldje vissza a szervező irodának.
Módosítások, lemondások miatti számlamódosítások díja a rendezvényt megelőzően 3.000.- Ft. A rendezvényt követően kizárólag a számla formai módosítása lehetséges, melynek díja 5.000.- Ft.

 Regisztrálok

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary