KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Balneológiai Egyesület 2019. évi Nagygyűlése

Kongresszus időpontja: 2019.11.15 - 2019.11.17
Regisztrációs határidő: 2019.05.07 - 2019.11.17
Absztrakt beküldési határidő: 2019.05.07 - 2019.09.15
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Részvételi díjak, társasági programok
Szállás árak
Tudományos információ
Általános információk
Technikai információk
Meghívó
Letölthető jelentkezési lap
Költségvállalói nyilatkozat
Letölthető absztrakt lap
Szállások
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Technikai információk

Szponzorált részvétel: kizárólag a költségvállaló részéről írásban megerősített és a szervező irodának megküldött jelentkezéseket tudjuk figyelembe venni!

 

A költségvállalási nyilatkozatról a jelentkező köteles gondoskodni!

 

A kedvezményes regisztrációs és szállásfoglalási díj összege abban az esetben érvenyes, ha annak befizetése megtörténik a megadott határidőn belül, legkésőbb aznap éjfélig.

A Saliris Hotel szállásköltsége tartalmaz éjszakánként 1 ebédet, amit a regisztrációs folyamat során tudnak megjelölni, hogy melyik napra szeretnék igénybe venni. Kérjük csak azt a napot jelölje meg a nullásként felsorolt ebédlehetőségek közül!

 

SZÁMLÁZÁS

A vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 4.500.- Ft kezelési költség ellenében tudjuk! Kérjük, hogy a címzett adatait pontosan és olvashatóan legyen szíves megadni a Költségátvállaló Nyilatkozaton!

FIZETÉSI FELTÉTELEK
A kedvezményes regisztrációs díj abban az esetben érvényes, amennyiben az összeg határidőre megérkezik a megadott bankszámlára. A szállodai foglalás visszaigazolására akkor kerül sor, ha a szállásdíj 2019. október 1-ig megérkezik a szervező iroda számlájára. Amennyiben 2019. október 1-ig a foglalni kívánt szállás díja nem érkezik meg, a foglalást automatikusan töröljük!

LEMONDÁS ÉS VISZAFIZETÉS
A lemondást írásban kell megtenni. A szállásdíj esetében a 2019. október 1-ig beérkezett lemondásoknál a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül 3.000.- Ft adminisztrációs díj levonásával. A 2019. október 1-ig után érkezett lemondást az opciók miatt nem áll módunkban elfogadni, a befizetett összeget nem tudjuk visszafizetni. Regisztrációs díj és ebéd, vacsora, bankett vacsora befizetése esetén a 2019. október 1-ig beérkező lemondás ellenében a befizetett összeget 3.000.-Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza. A 2019. október 1-ig után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni. A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. A megrendelő kijelenti, hogy ezen lap kitöltésével és visszaküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS
A kongresszus részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.


Utazás

Autóval:

Budapest felől: Távolság: Budapest - Egerszalók távolsága 132 km.

Az M3-as autópályán 114. számú kijáratnál hagyja el az utat 33. út felé ebbe az irányba: Tiszafüred/Füzesabony/Eger majd a 3. úton Kerecsenden és Demjénen keresztül érhető el Egerszalók.

 

Busszal:

Budapest Stadion autóbusz-pályaudvarról 1 átszállással 30 percenként indul. Egerből a Demjénre induló buszjáratokat javasoljuk.

 

Vonattal:

A Budapestről induló Intercity-vel és gyorsvonatokkal mintegy másfél óra alatt közelíthető meg Eger.

 

Kapcsoló linkek:

www.elvira.hu (vasúti menetrend)

www.menetrendek.hu (autóbusz menetrend)

 

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary