KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Balneológiai Egyesület 2019. évi Nagygyűlése

Kongresszus időpontja: 2019.11.15 - 2019.11.17
Regisztrációs határidő: 2019.05.07 - 2019.11.13
Absztrakt beküldési határidő: 2019.05.07 - 2019.09.15
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Technikai információk

Szponzorált részvétel: kizárólag a költségvállaló részéről írásban megerősített és a szervező irodának megküldött jelentkezéseket tudjuk figyelembe venni!

 

A költségvállalási nyilatkozatról a jelentkező köteles gondoskodni!

 

A kedvezményes regisztrációs és szállásfoglalási díj összege abban az esetben érvenyes, ha annak befizetése megtörténik a megadott határidőn belül, legkésőbb aznap éjfélig.

A Saliris Hotel szállásköltsége tartalmaz éjszakánként 1 ebédet, amit a regisztrációs folyamat során tudnak megjelölni, hogy melyik napra szeretnék igénybe venni. Kérjük csak azt a napot jelölje meg a nullásként felsorolt ebédlehetőségek közül!

 

SZÁMLÁZÁS

A vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki, amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 4.500.- Ft kezelési költség ellenében tudjuk! Kérjük, hogy a címzett adatait pontosan és olvashatóan legyen szíves megadni a Költségátvállaló Nyilatkozaton!

FIZETÉSI FELTÉTELEK
A kedvezményes regisztrációs díj abban az esetben érvényes, amennyiben az összeg határidőre megérkezik a megadott bankszámlára. A szállodai foglalás visszaigazolására akkor kerül sor, ha a szállásdíj 2019. október 1-ig megérkezik a szervező iroda számlájára. Amennyiben 2019. október 1-ig a foglalni kívánt szállás díja nem érkezik meg, a foglalást automatikusan töröljük!

LEMONDÁS ÉS VISZAFIZETÉS
A lemondást írásban kell megtenni. A szállásdíj esetében a 2019. október 1-ig beérkezett lemondásoknál a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül 3.000.- Ft adminisztrációs díj levonásával. A 2019. október 1-ig után érkezett lemondást az opciók miatt nem áll módunkban elfogadni, a befizetett összeget nem tudjuk visszafizetni. Regisztrációs díj és ebéd, vacsora, bankett vacsora befizetése esetén a 2019. október 1-ig beérkező lemondás ellenében a befizetett összeget 3.000.-Ft adminisztrációs díj levonásával csökkentve fizetjük vissza. A 2019. október 1-ig után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni. A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. A megrendelő kijelenti, hogy ezen lap kitöltésével és visszaküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS
A kongresszus részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.


Utazás

Autóval:

Budapest felől: Távolság: Budapest - Egerszalók távolsága 132 km.

Az M3-as autópályán 114. számú kijáratnál hagyja el az utat 33. út felé ebbe az irányba: Tiszafüred/Füzesabony/Eger majd a 3. úton Kerecsenden és Demjénen keresztül érhető el Egerszalók.

 

Busszal:

Budapest Stadion autóbusz-pályaudvarról 1 átszállással 30 percenként indul. Egerből a Demjénre induló buszjáratokat javasoljuk.

 

Vonattal:

A Budapestről induló Intercity-vel és gyorsvonatokkal mintegy másfél óra alatt közelíthető meg Eger.

 

Kapcsoló linkek:

www.elvira.hu (vasúti menetrend)

www.menetrendek.hu (autóbusz menetrend)

 

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary