KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Balneológiai Egyesület 2019. évi Nagygyűlése

Kongresszus időpontja: 2019.11.15 - 2019.11.17
Regisztrációs határidő: 2020.07.09 - 2020.09.14
Absztrakt beküldési határidő: 2020.09.14 - 2020.09.14
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Program
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Kedves Kolléganők és Kollégák! Kedves Barátaim!

 

Tisztelettel meghívom Önöket ez évi Nagygyűlésünkre, melyre november 15-17. között Egerszalókon kerül sor. Mint eddig is, a részvételre, különösen az aktív (előadás!) részvételre biztatom Önöket, hiszen résztvevők nélkül a leggondosabban előkészített tudományos program se ér semmit. Részvételüknek másik indoka, hogy ez évben vezetőséget választunk, azaz a közgyűlési jelenlétüknek a leendő vezetőség szempontjából komoly tétje van. Kérem éljenek a jelölés és a szavazás jogával.
Vándorgyűlésünk helyszíne Egerszalók. Tulajdonképpen nem szorul bemutatásra ez a kétezer lakosú község Heves megyében. Sokan ismerik vagy hallottak a híres (Európában egyedülálló) sódombról és a hozzá kapcsolódó üdülőtelepről. A község nevezetessége még a XIX. századi kőhíd, az 1738-ban elkészült római katolikus templom, valamint a barlanglakások, kaptárkövek és a borospincék (Eger közelében vagyunk!).
A helyszínkiválasztása nem volt véletlen, hiszen alelnökünk - egyik - munkahelye is itt van, melynek köszönhetően a két elnöki ciklust lezáró nagygyűlést valóban méltó körülmények közt a Saliris Resort Spa & Conference Hotelben tarthatjuk. Az első esti fogadás helyszíne a Kaptárkő rendezvénypince Egerszalók, míg a bankettet a Korona Borházban tartjuk. A nagyvonalú támogatásért Egerszalók Önkormányzatának és Varga István polgármester úrnak tartozunk köszönettel. Minden érdeklődőt szeretettel várunk mindkét eseményre.
A konferencián a már megszokott módon a megye – és a környék – gyógyfürdői mutatkoznak be. A tudományos program fő témája a kénes vizek alkalmazása lesz, melyre nem csak a meghívott előadókat, de az Önöktől beérkező előadásokat is várjuk. Idén sem tartunk poszter szekciót, de az előadások összefoglalóinak időben történő (szeptember 15.) beküldése, lapunk különszámának nyomdai határideje miatt fontos.

A bevezetőben is említett fontos eseményünk a közgyűlés. Kérem valamennyi tagunkat, hogy éljen jogával és az időközben begyűjtendő jelölésével és a közgyűlési szavazatával aktívan vegyen részt az egyesület életében. Jelölést a jelölő bizottság felkérése alapján lehet tenni. Azok, akik nem kapnának felkérést jelölésre, a bizottság tagjainál tehetnek jelölést a vezetőség tagjaira (maximum 20 fő) a felügyelő bizottságra (3 fő) és a pénztáros személyére (egy fő).


A jelölő bizottság tagjai és elérhetőségük:

dr. Baranyai Ildikó (Budai Irgalmasrendi kórház), e-mail: baranyai.ildiko@irgalmas.hu
dr. Héjj Gábor (ORFI), e-mail: hejj.gabor@yahoo.com
dr. Kovács Imre (Cserkeszőlő), e-mail: kovacsop@t-online.hu


Várunk mindenkit Egerszalókon, a viszontlátásig tisztelettel üdvözli Önöket:


Prof. dr. Géher Pál
a Magyar Balneológiai Egyesület elnöke

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary