KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Magyar Balneológiai Egyesület 2019. évi Nagygyűlése

Kongresszus időpontja: 2019.11.15 - 2019.11.17
Regisztrációs határidő: 2019.05.07 - 2019.11.17
Absztrakt beküldési határidő: 2019.05.07 - 2019.09.15
Kezdőoldal
Regisztráció
Absztrakt beküldés
Részvételi díjak, társasági programok
Szállás árak
Tudományos információ
Általános információk
Technikai információk
Meghívó
Letölthető jelentkezési lap
Költségvállalói nyilatkozat
Letölthető absztrakt lap
Szállások
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Kedves Kolléganők és Kollégák! Kedves Barátaim!

 

Tisztelettel meghívom Önöket ez évi Nagygyűlésünkre, melyre november 15-17. között Egerszalókon kerül sor. Mint eddig is, a részvételre, különösen az aktív (előadás!) részvételre biztatom Önöket, hiszen résztvevők nélkül a leggondosabban előkészített tudományos program se ér semmit. Részvételüknek másik indoka, hogy ez évben vezetőséget választunk, azaz a közgyűlési jelenlétüknek a leendő vezetőség szempontjából komoly tétje van. Kérem éljenek a jelölés és a szavazás jogával.
Vándorgyűlésünk helyszíne Egerszalók. Tulajdonképpen nem szorul bemutatásra ez a kétezer lakosú község Heves megyében. Sokan ismerik vagy hallottak a híres (Európában egyedülálló) sódombról és a hozzá kapcsolódó üdülőtelepről. A község nevezetessége még a XIX. századi kőhíd, az 1738-ban elkészült római katolikus templom, valamint a barlanglakások, kaptárkövek és a borospincék (Eger közelében vagyunk!).
A helyszínkiválasztása nem volt véletlen, hiszen alelnökünk - egyik - munkahelye is itt van, melynek köszönhetően a két elnöki ciklust lezáró nagygyűlést valóban méltó körülmények közt a Saliris Resort Spa & Conference Hotelben tarthatjuk. Az első esti fogadás helyszíne a Kaptárkő rendezvénypince Egerszalók, míg a bankettet a Korona Borházban tartjuk. A nagyvonalú támogatásért Egerszalók Önkormányzatának és Varga István polgármester úrnak tartozunk köszönettel. Minden érdeklődőt szeretettel várunk mindkét eseményre.
A konferencián a már megszokott módon a megye – és a környék – gyógyfürdői mutatkoznak be. A tudományos program fő témája a kénes vizek alkalmazása lesz, melyre nem csak a meghívott előadókat, de az Önöktől beérkező előadásokat is várjuk. Idén sem tartunk poszter szekciót, de az előadások összefoglalóinak időben történő (szeptember 15.) beküldése, lapunk különszámának nyomdai határideje miatt fontos.

A bevezetőben is említett fontos eseményünk a közgyűlés. Kérem valamennyi tagunkat, hogy éljen jogával és az időközben begyűjtendő jelölésével és a közgyűlési szavazatával aktívan vegyen részt az egyesület életében. Jelölést a jelölő bizottság felkérése alapján lehet tenni. Azok, akik nem kapnának felkérést jelölésre, a bizottság tagjainál tehetnek jelölést a vezetőség tagjaira (maximum 20 fő) a felügyelő bizottságra (3 fő) és a pénztáros személyére (egy fő).


A jelölő bizottság tagjai és elérhetőségük:

dr. Baranyai Ildikó (Budai Irgalmasrendi kórház), e-mail: baranyai.ildiko@irgalmas.hu
dr. Héjj Gábor (ORFI), e-mail: hejj.gabor@yahoo.com
dr. Kovács Imre (Cserkeszőlő), e-mail: kovacsop@t-online.hu


Várunk mindenkit Egerszalókon, a viszontlátásig tisztelettel üdvözli Önöket:


Prof. dr. Géher Pál
a Magyar Balneológiai Egyesület elnöke

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary