KÉRDÉSE VAN? congress@eqcongress.hu +36 1 311 6687 |
VISSZA
ESEMÉNYEINK
 

Alapismeretek a vesetranszplantáltak nephrologiai gondozásához

Kongresszus időpontja: 2016.09.16 - 2016.11.11
Regisztrációs határidő: 2016.06.10 - 2016.09.11
Kezdőoldal
Regisztráció
Adatkezelési hozzájárulás
(letölthető formátum)

Kedves Kollégák!

A Semmelweis Egyetem Általános Orvos Kar Transzplantációs és Sebészeti Klinikája tisztelettel meghívja Önt, hogy vegyen részt egy úttörő továbbképzésen.

A világ fejlett országaiban a vesetranszplantált betegek gondozásához szükséges ismeretek jó ideje a nephrologia képzés egyik alappillérét jelentik. Ma már hazánkban sincs olyan nagyobb kórház, ahová ne kerülne be időről időre transzplantált vesével élő beteg különböző szakterületeken történő ellátásra. Lényegesnek gondoljuk, hogy mindenhol álljon rendelkezésre a vesetranszplantáltak kezelésének sajátosságait ismerő, ezen a területen is jártas szakember. A hazánkban első alkalommal meghirdetett hiánypótló tanfolyam 5, egymást kéthetente követő pénteki napján 5 órában az egyes szakterületek elismert előadói foglalnak össze minden ehhez szükséges elméleti tudnivalót. Bízunk benne, hogy a Transzplantációs és Sebészeti Klinika mindehhez barátságos, egyben inspiráló környezetet fog biztosítani. Terveink szerint a résztvevőknek a későbbiekben klinikai gyakorlati képzést is kívánunk nyújtani.

Őszintén reméljük, hogy az izgalmas és az orvostudomány egyik „csúcstechnológiájáról” szóló tanfolyam nem csak a nephrologusok, hanem tágabb körben a belgyógyászat és az intenzív terápia szakorvosai számára is vonzó lesz és sokakat fog új ismeretekkel gazdagítani.

Minden résztvevőt nagyrabecsüléssel várunk a tanfolyamra!

 

Budapest, 2016. május 27.

 

Dr. Máthé Zoltán

Dr. Remport Ádám

Dr. Wagner László

igazgató

egyetemi docens

egyetemi docens

 

Kapcsolat

Copyright © Expert Quality, Designed by Ferencz Mihály Design Studio
Assembled in Budapest, Hungary